Booking

My account
more options
close
Booking
Return trip
One way
+
Adults
>12 yrs.
+
Children
2-11 yrs.
+
Infants
<2 yrs.
Broj putnika 1
Find hotel accommodations that suit your needs
Booking.com

Check-in for your flight online from 48h up until 2h prior to the departure. Web check-in is currently available for flights departing from Podgorica and Tivat only.
For more details on travel conditions for your desired destination click here.

Air Montenegro na strani planete Zemlje

June 05, 2022

Podgorica - Nacionalni avio prevoznik Air Montenegro obilježiće Svjetski dan zaštite životne sredine tako što će u kompaniji biti postavljene kutije za sakupljanje plastičnih čepova od ambalaže za reciklažu.

Takođe, u narednom periodu, Air Montenegro će pozivati putnike na svojim letovima da, ukoliko su koristili osvježenje u avionu, odvoje plastični čep od flaše. Čepove će sakupljati kabinsko osoblje i odlagati u posebne kutije koje će biti proslijeđene organizacijama koje pomažu osobama sa hendikepom. Na taj način Air Montenegro biće dio akcije "Čep za hendikep" u kojoj se za novac dobijen od reciklaže kupuje oprema osobama sa invaliditetom.

"Obilježavanje Svjetskog dana zaštite životne sredine je prilika da svi na trenutak zastanemo, preuzmemo odgovornost za okolinu i potrudimo se da učinimo mali korak ka očuvanju sredine u kojoj živimo. Zagađenje i uništenje prirode je globalni problem i zato je u kompaniji Air Montenegro, od samog osnivanja, ideja zaštite životne sredine prisutna u svakodnevnom poslovanju. Plastični čepovi su na petom mjestu po zastupljenosti u svjetskom otpadu, a mi se, na ovaj način, priključujemo misiji da ovu statistiku promijenimo", poručila je vršiteljka dužnosti izvršne direktorice kompanije Air Montenegro Dragana Frantov Nikolić.

Nacionalna avio kompanija, od osnivanja, na svim letovima ketering služi u kartonskim kutijama koje su proizvedene i grafički obrađene na način da se mogu reciklirati i u daljim fazama se ponovo koristiti u industriji kartona.

Review of the breaking news