Booking

My account
more options
close
Booking
Return trip
One way
+
Adults
>12 yrs.
+
Children
2-11 yrs.
+
Infants
<2 yrs.
Broj putnika 1
Find hotel accommodations that suit your needs
Booking.com

Check-in for your flight online from 48h up until 2h prior to the departure. Web check-in is currently available for flights departing from Podgorica and Tivat only.
For more details on travel conditions for your desired destination click here.

Budite dio tima Air Montenegro

November 15, 2021

Nacionalna avio kompanija Air Montenegro otvara vrata svim mladim ljudima sa stečenim visokim obrazovanjem bez radnog iskustva kroz Vladin Program stručnog osposobljavanja.

Ovo je šansa za sve diplomirane visokoškolce koji nemaju radno iskustvo i na evidenciji su Zavoda za zapošljavanje da budu dio tima i razvijaju brend nacionalne avio kompanije koji će biti prvi izbor svakom putniku kome je polazište ili odredište Crna Gora.

Novoj generaciji pripravnika na raspolaganju je 11 pozicija u različitim sektorima kompanije od službe nabavki, IT odjeljenja, odjeljenja komercijalne strategije, do reda letenja, operativnog centra, pravne službe i to za pozicije ekonomista, pravnika, inženjera, matematičara, grafičkog dizajnera, social media managera, poslovnog psihologa i dr.

Stručno osposobljavanje traje devet mjeseci i priznaje se kao radno iskustvo u trajanju od godinu dana. Prijavljivanje je preko portala www.euprava.me, i trajaće do 20. novembra 2021. godine, do 15 sati.

Za sve dodatne informacije, zainteresovani visokoškolci, koji imaju volju i želju za svakodnevnim učenjem i napredovanjem, mogu kontaktiratinašu službu za ljudske resurse putem maila [email protected].

Review of the breaking news