Booking

My account
more options
close
Booking
Return trip
One way
+
Adults
>12 yrs.
+
Children
2-11 yrs.
+
Infants
<2 yrs.
Broj putnika 1
Find hotel accommodations that suit your needs
Booking.com

Check-in for your flight online from 48h up until 2h prior to the departure. Web check-in is currently available for flights departing from Podgorica and Tivat only.
For more details on travel conditions for your desired destination click here.

Nova destinacija u Poljskoj i duplo veći broj letova

March 03, 2023

Crnogorski nacionalni avio-prevoznik i poljska agencija Rego Bis ove godine su duplirali broj letova između Crne Gore i Poljske i ugovorili letove iz Žešova. Tokom direktnih susreta u prethodnom periodu, predstavnici kompanije Air Montenegro i Rego Bis agencije ocijenili su da je uspjeh prošlogodišnje saradnje rezultirao velikim interesovanjem za naše tržište, te istakli važnost direktne avio-povezanosti između Crne Gore i Poljske.

Partnerstvo sa agencijom u prošloj godini uticalo na veliki broj ostvarenih čarter letova, a uz Katovice, planirano je pokretanje dodatne linije i to ka Žešovu, najvećem gradu na jugoistoku Poljske. Ka ovoj destinaciji ćemo saobraćati već od sredine juna iz Podgorice, uz duplo veći broj rotacija i avionom većeg kapaciteta. Nadamo se da će ove dvije linije doprinijeti još boljoj posjećenosti, ali i dodatnoj promociji naše zemlje kao sjajne destinacije za odmor turista iz Poljske.

Crnogorski avio-prevoznik će ka Katovicama saobraćati jednom sedmično počev od 1. juna, dok će ka  Žešovu letjeti od 15. juna, takođe jednom sedmično.

Review of the breaking news