Rezervacije

Moj nalog
više opcija
zatvori
Rezervacije
Povratno putovanje
Jedan smjer
+
Odrasli
>12 god.
+
Djeca
2-11 god.
+
Bebe
<2 god.
Broj putnika 1
Pronađite hotelski smještaj koji Vam odgovara
Booking.com

Prijavite se za let putem interneta od 48 sati do 2 sata prije polijetanja. Web check-in je trenutno dostupan samo za letove iz Podgorice i Tivta.
Detaljnije o opštim uslovima putovanja za destinaciju ka kojoj putujete možete pogledati ovdje.

Air Montenegro od danas leti i za Nant

07. maj 2022.

Od danas, 7. maja, nacionalni avio-prevoznik uvodi novu, treću liniju ka Francuskoj, pa se Parizu i Lionu pridružio i Nant. Direktan let iz Podgorice ka Nantu odvijaće se svake subote, sve do kraja oktobra.

Nant se nalazi na gotovo svakoj listi gradova koje morate posjetiti, jedna je od glavnih luka u Francuskoj i grad bogatog kulturno-istorijskog nasljeđa. Uz Air Montenegro, zelena prijestonica Evrope je nikad bliža putnicima željnim avanture i novih inspiracija.

Vršiteljka dužnosti izvršne direktorice Air Montenegra, Dragana Frantov Nikolić poručila je da za letove ka i iz Francuske već postoji velika zainteresovanost.

"Zadovoljstvo nam je što našoj mreži, pored Pariza i Liona, dodajemo i Nant i što smo povezani sa veoma važnim i perspektivnim emitivnim tržištem Francuske. Uoči početka ljetnje sezone, ovako dobra avio-dostupnost će, bez sumnje, učiniti Crnu Goru još primamljivijom destinacijom i sigurna sam da ćemo benefite uvođenja ove tri linije za crnogorsku turističku privredu vidjeti već tokom ljetnje sezone koja je pred nama", kazala je ona.

Karte za novu destinaciju mogu se rezervisati na sajtu Air Montenegro, kao i putem ostalih kanala prodaje.

Pregled posljednjih vijesti