Rezervacije

Moj nalog
više opcija
zatvori
Rezervacije
Povratno putovanje
Jedan smjer
+
Odrasli
>12 god.
+
Djeca
2-11 god.
+
Bebe
<2 god.
Broj putnika 1
Pronađite hotelski smještaj koji Vam odgovara
Booking.com

Prijavite se za let putem interneta od 48 sati do 2 sata prije polijetanja. Web check-in je trenutno dostupan samo za letove iz Podgorice i Tivta.
Detaljnije o opštim uslovima putovanja za destinaciju ka kojoj putujete možete pogledati ovdje.

Embraer E-190 četvrti avion u floti Air Montenegro započeo saobraćaj

02. jun 2023.

Od 1. juna u floti crnogorskog avio-prevoznika nalazi se jos jedan avion iz porodice Embraer i to E -190 sa 104 sjedišta.

Uz postojeća dva Embraera 195 i jedan Airbus 320, to je 4 vazduhoplova sa ukupno 500 sjedišta sa kojima će Air Montenegro obavljati saobraćaj tokom ljetnje sezone 2023. Avion je u formi ACMI aranžmana zakupljen od kompanije Wind Rose.

Već prvog dana je obavio letove iz Tivta za Prag i Beograd.

Tokom juna Air Montenegro će obavljati 25 letova dnevno iz Tivta i Podgorice ka planiranih 16 destinacija.

Sadašnje stanje prodaje kapaciteta, popunjenost letova i srednja prodajna tarifa potvrdjuju optimizam da će ovo biti rekordna godina u poslovanju nacionalnog prevoznika i da će plan od blizu pola miliona prevezenih putnika biti ostvaren.

Imajući u vidu da je pred nama puna - visoka turistička sezona, a u interesu turističke i komplementarne privrede, građana i države, smatramo da je uvođenje četvrtog aviona od višestrukog značaja.

Podsjećamo da će nacionalni avio-prevoznik Air Montenegro u toku 2023.godine saobraćati na redovnim avio-linijama ka Beogradu, Ljubljani, Banja Luci, Frankfurtu, Cirihu, Parizu, Lionu, Nantu, Kopenhagenu, Pragu, Istanbulu, koje je obavljao u prethodnoj godini, i po prvi put prema Bratislavi, Brnu, i Sarajevu.

Pored novih čartera za zemlje Baltika, koji saobraćaju sa aerodroma Tivat, iz Podgorice imamo nove čartere za Ržešov u Poljskoj. Čarter serije letova obavljat će se, kao i prethodne godine, ka Jerevanu, Kairu, Katovicama, u periodu od juna do septembra, dok su čarteri iz Tel Aviva započeli saobraćaj u martu i trajaće do oktobra tekuće godine.

Embraer E-190

Pregled posljednjih vijesti