Rezervacije

Moj nalog
više opcija
zatvori
Rezervacije
Povratno putovanje
Jedan smjer
+
Odrasli
>12 god.
+
Djeca
2-11 god.
+
Bebe
<2 god.
Broj putnika 1
Pronađite hotelski smještaj koji Vam odgovara
Booking.com

Prijavite se za let putem interneta od 48 sati do 2 sata prije polijetanja. Web check-in je trenutno dostupan samo za letove iz Podgorice i Tivta.
Detaljnije o opštim uslovima putovanja za destinaciju ka kojoj putujete možete pogledati ovdje.

Zašto treba da ljetuješ u Crnoj Gori?

Već su počeli odmori, ali ti još uvijek nisi isplanirao svoj. Vjerovatno tražiš destinaciju koja je blizu i koja nudi zanimljiv sadržaj, a uz sve ovo volio bi da cijena bude povoljna. Mi imamo predlog za tebe.

Za samo 89 € možeš da dođeš na crnogorsko primorje i uživaš u svježim morskim plodovima u Perastu, letiš paraglajderom iznad Budve i osjetiš noćni život u Kotoru. Ovo ljeto ima jednu dodatnu čar jer nakon duge i iscrpljujuće godine, konačno možeš da isplaniraš putovanje sa manje pritiska i više maštanja.

Air Montengro ove godine otvorio je direktne letove Banja Luka - Tivat, dva puta nedjeljno: petkom i nedjeljom. To će omogućiti da ti more bude nikad bliže.

Posjeti naš sajt airmontenegro.com i kupi povratnu kartu za samo 89 € do Tivta, ali požuri jer je broj karata po toj cijeni ograničen.

Otkrivamo ti tri najbolje plaže za djecu u Crnoj Gori

Vjerovatno i tebi odlazak na godišnji odmor sa djecom otvara puno pitanja. Kako će djeca podnijeti put? Da li će biti nemirni? Ne znaš na koje plaže da ideš i da li su sve pogodne za njih?

Evo par dobrih predloga:

  1. Plavi Horizonti, Tivat

Plaža Plavi horizonti se smatra jednom od najljepših na ovom dijelu poluostrva Luštica, kao i na Crnogorskom primorju uopšte. Plitko dno pruža se daleko u more pa je pogodno za djecu.

  1. Kopakabana, Ulcinj

Plaža Kopakabana se nalazi na Velikoj plaži. Dužine je 900m i cijela je pješčana. Idealna je za boravak sa djecom.

  1. Lučice, Petrovac

Plaža Lučice je udaljena 500 metara od Petrovca u pravcu Bara. Na samom kraju plaže nalazi se vodeni tobogan, koji je idealan za decu.

 

I još nešto. Da li si znao da možeš za samo 50 minuta biti na nekoj od ovih predivnih plaža, a pritom da uštediš novac? Kako? Samo posjeti sajt www.airmontenegro.com i kupi povratnu kartu do Tivta za samo 89 €, ali požuri jer je broj karata po ovoj cijeni ograničen.

Rezerviši odmah