Rezervacije

Moj nalog
više opcija
zatvori
Rezervacije
Povratno putovanje
Jedan smjer
+
Odrasli
>12 god.
+
Djeca
2-11 god.
+
Bebe
<2 god.
Broj putnika 1
Pronađite hotelski smještaj koji Vam odgovara
Booking.com

Prijavite se za let putem interneta od 48 sati do 2 sata prije polijetanja. Web check-in je trenutno dostupan samo za letove iz Podgorice i Tivta.
Detaljnije o opštim uslovima putovanja za destinaciju ka kojoj putujete možete pogledati ovdje.

Air Montenegro novim avio-linijama povezuje Crnu Goru sa Francuskom

02. februar 2022.

Air Montenegro od ove godine leti iz Podgorice za Pariz, Nant i Lion i tako već sada otvara dio planiranih novih linija.

Uspostavljanje dobre avio-povezanosti je od izuzetnog značaja za dalje unapređenje saradnje dvije zemlje, naročito u oblasti turizma kao glavne privredne grane u Crnoj Gori. Prepoznajući veliki potencijal ovog tržišta, Air Montenegro je ostvario saradnju sa glavnim turoperatorima i letove planira već od aprila, što će doprinijeti i smanjenju sezonalnosti. Za Pariz će tokom prvog mjeseca letovi biti tri puta nedeljno, utorkom, četvrtkom i subotom, dok će od maja biti dodatni let i petkom tj. ukupno čak četiri puta nedeljno. Za Lion i Nant će letovi biti svake subote, odnosno jednom nedeljno.

Uvođenje novih ruta i povećanje broja frekvencija postojećih (Beograd, Ljubljana, Istanbul i Banja Luka), rezultat su predanog rada tima nacionalne avio-kompanije koja nastavlja da povezuje Crnu Goru sa glavnim emitivnim tržištima.

Karte su već dostupne i mogu se rezervisati na sajtu Air Montenegro, kao i putem ostalih kanala prodaje.

Pregled posljednjih vijesti