Rezervacije

Moj nalog
više opcija
zatvori
Rezervacije
Povratno putovanje
Jedan smjer
+
Odrasli
>12 god.
+
Djeca
2-11 god.
+
Bebe
<2 god.
Broj putnika 1
Pronađite hotelski smještaj koji Vam odgovara
Booking.com

Prijavite se za let putem interneta od 48 sati do 2 sata prije polijetanja. Web check-in je trenutno dostupan samo za letove iz Podgorice i Tivta.
Detaljnije o opštim uslovima putovanja za destinaciju ka kojoj putujete možete pogledati ovdje.

Air Montenegro od 15. decembra ponovo leti iz Podgorice za Istanbul

14. decembar 2022.

Nacionalni avio-prevoznik Air Montenegro od 15. decembra ponovo leti iz Podgorice za Istanbul.

Letovi iz glavnog grada Crne Gore za Istanbul odvijaće se dva puta sedmično, svakog četvrtka i nedjelje. Pored ove linije, tokom cijele godine, odvijaju se redovni letovi iz Tivta ka Istanbulu i to pet puta sedmično.

"Air Montenegro je na samom početku poslovanja uveo cjelogodišnje letove iz Tivta ka Istanbulu i ova nova linija se pokazala kao jedna od najatraktivnijih kako za inostrane, tako i za domaće putnike. Sa ukupno sedam rotacija tokom zimske sezone odgovorićemo na veliku potražnju za letove kako iz Tivta, tako i iz Podgorice ka Istanbulu", saopšteno je iz kompanije.

Nacionalni avio-prevoznik trenutno je u intenzivnim pripremama za narednu godinu, koje podrazumijevaju pokretanje starih, ali i novih linija. Tako će, od maja naredne godine četiri puta sedmično saobraćati za Prag, dok su već najavljene dvije nove destinacije od juna mjeseca - Brno i Bratislava.

Pregled posljednjih vijesti