Rezervacije

Moj nalog
više opcija
zatvori
Rezervacije
Povratno putovanje
Jedan smjer
+
Odrasli
>12 god.
+
Djeca
2-11 god.
+
Bebe
<2 god.
Broj putnika 1
Pronađite hotelski smještaj koji Vam odgovara
Booking.com

Prijavite se za let putem interneta od 48 sati do 2 sata prije polijetanja. Web check-in je trenutno dostupan samo za letove iz Podgorice i Tivta.
Detaljnije o opštim uslovima putovanja za destinaciju ka kojoj putujete možete pogledati ovdje.

Još jedna nova linija: Air Montenegro spaja Podgoricu i Kopenhagen

20. jun 2022.

Air Montenegro nastavlja da širi mrežu novih destinacija

Podgorica - Od danas, avioni nacionalog avio-prevoznika letjeće jednom sedmično iz Podgorice ka Kopenhagenu, dok su od jula planirani letovi dva puta sedmično.

"Želimo da omogućimo putnicima iz svih krajeva Evrope, da na najbrži i najbezbjedniji način dođu do naše zemlje. Sa ovom avio-linijom povezali smo našu zemlju sa glavnim finansijskim sjedištem sjeverne Evrope, ali i omogućili našoj brojnoj dijaspori koja se nalazi u Danskoj i susjednim državama, direktan let i lakše planiranje odmora u domovini", poručila je vršiteljka dužnosti izvršne direktorice Air Montenegra, Dragana Frantov Nikolić.

Kako naglašavaju iz kompanije, u periodu kada se mnogi aerodromi, pa i u Kopenhagenu, suočavaju sa problemom manjka radne snage koja je dovela u pitanje i realizaciju dogovorenih letova, uspjeli su da, posle dužeg perioda pregovora dođu do kompromisnog rješenja tako da će letovi na ovoj važnoj ruti biti realizovani po planu.

Karte za novu liniju ka Kopenhagenu se mogu kupiti i rezrevisati preko sajta Air Montenegro ili kod ovlašćenih agenata.

Pregled posljednjih vijesti