Rezervacije

Moj nalog
više opcija
zatvori
Rezervacije
Povratno putovanje
Jedan smjer
+
Odrasli
>12 god.
+
Djeca
2-11 god.
+
Bebe
<2 god.
Broj putnika 1
Pronađite hotelski smještaj koji Vam odgovara
Booking.com

Prijavite se za let putem interneta od 48 sati do 2 sata prije polijetanja. Web check-in je trenutno dostupan samo za letove iz Podgorice i Tivta.
Detaljnije o opštim uslovima putovanja za destinaciju ka kojoj putujete možete pogledati ovdje.

Kompanija Airbus predstavila model novog aviona

17. septembar 2021.

Kompanija Airbus predstavila je u Zagrebu medijima i brojnim avio partnerima model novog aviona A220-300, za koji vjeruju da će biti budućnost post-covid ere.

Prezentaciji je na poziv ove renomirane kompanije prisustvovao i direktor Air Montenegro, Predrag Todorović, što je ujedno bila i prilika da se susretne sa potpredsjednikom Airbusa za prodaju u zapadnoj i južnoj Evropi Ville Arhippainen, predsjednikom i izvršnim direktorom AirBaltic Martinom Gausom, kao i predstavnicima Boston Consaltinga, Croatia Airlinesa i regionalnih medija.

Komanija Airbus predstavila model novog aviona
Komanija Airbus predstavila model novog aviona

Svi partneri, gosti i mediji imali su priliku da se tokom prezentacije upoznaju sa performansama aviona A220-300 air Baltica, kroz probni let. Predstavljen model proizvodi se u dvije fabrike na svijetu, pet aviona mjesečno, dok je od naredne godine u planu proizvodnja šest aviona na mjesečnoj bazi. Kompanija airBaltic najveći je korisnik modela A220-100 u Evropi, a A220-300 u svijetu.

Komanija Airbus predstavila model novog aviona
Komanija Airbus predstavila model novog aviona

Pregled posljednjih vijesti