Rezervacije

Moj nalog
više opcija
zatvori
Rezervacije
Povratno putovanje
Jedan smjer
+
Odrasli
>12 god.
+
Djeca
2-11 god.
+
Bebe
<2 god.
Broj putnika 1
Pronađite hotelski smještaj koji Vam odgovara
Booking.com

Prijavite se za let putem interneta od 48 sati do 2 sata prije polijetanja. Web check-in je trenutno dostupan samo za letove iz Podgorice i Tivta.
Detaljnije o opštim uslovima putovanja za destinaciju ka kojoj putujete možete pogledati ovdje.

Od naredne godine dodatni letovi za Prag, nove destinacije Brno i Bratislava

05. decembar 2022.

Nacionalni avio-prevoznik Air Montenegro počeo je sa prodajom karata za letove ka Pragu, Bratislavi i Brnu.

Letovi iz Tivta ka Pragu odvijaće se od maja i to četiri puta sedmično, dva puta više u odnosu na ovu godinu, dok će prvi letovi na novim relacijama iz Tivta ka Brnu i iz Podgorice ka Bratislavi početi od juna 2023. godine.

Kako je saopšteno iz kompanije Air Montenegro, u toku je intenzivna priprema naredne sezone i uspostavljanje starih i novih destinacija ka kojima će saobraćati.

"Zimski period koristimo kako bismo na vrijeme pripremili narednu sezonu, koja će, sigurni smo biti još uspješnija od ovogodišnje. Planiramo širenje flote i ponovno pokretanje letova ka destinacijama koje su se u 2022. pokazale kao vrlo atraktivne za turiste koji dolaze u našu zemlju. Takođe, u toku su finalne pripreme za otvaranje linija ka novim gradovima, a poseban potencijal vidimo u češkom tržištu odakle postoji velika zainteresovanost putnika. Od naredne godine letjećemo za Prag i Brno, a zbog velike potražnje planiramo da povećamo broj letova koji će se odvijati sve do oktobra. U ovom trenutku bilježimo veliko interesovanje i slovačkih turista, koji će imati direktne letove ka Podgorici iz Bratislave", saopšteno je iz kompanije Air Montenegro.

Kako dodaju, povezivanje sa ovim destinacijama doprinijeće i produženju turističke sezone, te promociji Crne Gore kao cjelogodišnje destinacije.

Podsjetimo, nacionalni avio-prevoznik je u 2022. godini letio ka 16 različitih gradova među kojima su Pariz, Nant, Lion, Cirih, Frankfurt, Kopenhagen, Ljubljana, Beograd, Prag, Banja Luka, Istanbul, Tel Aviv, Katovice, Jerevan, Kairo... Pored navedenih destinacija, Air Montenegro od sledeće godine planira i uvođenje novih.

Pregled posljednjih vijesti