Rezervacije

Moj nalog
više opcija
zatvori
Rezervacije
Povratno putovanje
Jedan smjer
+
Odrasli
>12 god.
+
Djeca
2-11 god.
+
Bebe
<2 god.
Broj putnika 1
Pronađite hotelski smještaj koji Vam odgovara
Booking.com

Prijavite se za let putem interneta od 48 sati do 2 sata prije polijetanja. Web check-in je trenutno dostupan samo za letove iz Podgorice i Tivta.
Detaljnije o opštim uslovima putovanja za destinaciju ka kojoj putujete možete pogledati ovdje.

Specijalna jesenja ponuda Air Montenegro

05. oktobar 2022.

Najbolje vijesti dolete s jeseni: Promotivne cijene na linijama Air Montenegro

Air Montenegro je pripremio, u okviru svoje jesenje ponude, posebnu cijenu avio-karata.

Promotivna ponuda crnogorske nacionalne avio-kompanije će trajati od 5. do 16. oktobra kada će cijena karte u jednom pravcu na linijima Tivat-Beograd i Beograd-Tivat biti 40 eura. Ista promotivna cijena važi i za letove na linijama Beograd-Podgorica, Podgorica-Beograd.

Jesenja promotivna cijena odnosi se i na linije Podgorica-Ljubljana, Ljubljana-Podgorica i iznosi 55 eura za jedan pravac. Karte kupljenje tokom promotivnog perioda mogu se iskoristiti za putovanja do 23. marta 2023. godine. U cijenu karte, pored ručnog prtljaga od 8 kg, uključen je i prtljag do 23 kilograma.

"Naš cilj je da u svakom trenutku, tokom cijele godine, obezbijedimo dobru povezanost i ugodno putovanje do vaših omiljenih gradova. Uz to smo pripremili i posebne cijene avio-karata za sve one koji planiraju boravak u Beogradu ili Ljubljani, ali i one koji žele da posjete Crnu Goru i van ljetnjih mjeseci", kazali su iz kompanije Air Montenegro.

Sve informacije o redu letjenja dostupne su na sajtu.

Pregled posljednjih vijesti