Rezervacije

Moj nalog
više opcija
zatvori
Rezervacije
Povratno putovanje
Jedan smjer
+
Odrasli
>12 god.
+
Djeca
2-11 god.
+
Bebe
<2 god.
Broj putnika 1
Pronađite hotelski smještaj koji Vam odgovara
Booking.com

Prijavite se za let putem interneta od 48 sati do 2 sata prije polijetanja. Web check-in je trenutno dostupan samo za letove iz Podgorice i Tivta.
Detaljnije o opštim uslovima putovanja za destinaciju ka kojoj putujete možete pogledati ovdje.

Air Montenegro nosilac IOSA sertifikata

22. novembar 2022.

Ispunjeni svi najstroži sigurnosni i bezbjednosni standardi

Podgorica - Nacionalnoj avio-kompaniji Air Montenegro uručen je IOSA sertifikat, kojim se procjenjuje i potvrđuje uspješno ispunjavanje sigurnosnih i bezbjednosnih standarda u avio-industriji.

IOSA sertifikat izdaje Međunarodna asocijacija avio-prevozilaca (IATA). Nakon složene i detaljne provjere rada kompanije i organizacije poslovanja, Air Montenegro ispunjava sve propisane standarde za dobijanje ovog sertifikata.

"Riječ je o globalnom, međunarodno priznatom sistemu koji je uporediv na svjetskom nivou. Strogi standardi koje propisuje ovakav sertifikat potvrda su visokog stepena sigurnosti i bezbjednosti, ali i kvaliteta u poslovanju naše kompanije", saopšteno je iz kompanije Air Montenegro.

IATA kontinuirano radi na daljem unapređenju i razvoju ovih standarda, obavezujući nosioce IOSA sertifikata da svake dvije godine prolaze sve strožu reviziju.

"Nacionalni avio-prevoznik ostaje istrajan da kako danas, tako i u buduće primjenjuje najveće standarde i prati najsavremenije trendove u avijaciji", zaključuju iz kompanije.

Pregled posljednjih vijesti