Rezervacije

Moj nalog
više opcija
zatvori
Rezervacije
Povratno putovanje
Jedan smjer
+
Odrasli
>12 god.
+
Djeca
2-11 god.
+
Bebe
<2 god.
Broj putnika 1
Pronađite hotelski smještaj koji Vam odgovara
Booking.com

Prijavite se za let putem interneta od 48 sati do 2 sata prije polijetanja. Web check-in je trenutno dostupan samo za letove iz Podgorice i Tivta.
Detaljnije o opštim uslovima putovanja za destinaciju ka kojoj putujete možete pogledati ovdje.

Air Montenegro ponovo pokreće linije ka Cirihu i Kopenhagenu

29. decembar 2022.

Nacionalni avio-prevoznik Air Montenegro ponovo uvodi linije ka Cirihu i Kopenhagenu.

Letovi iz Podgorice ka Cirihu u aprilu mjesecu će biti dva, a od maja do kraja oktobra tri puta puta sedmično, dok su ka Kopenhagenu tokom ljetnje sezone planirana dva nedeljna leta.

"Uvođenjem dodatnih letova prije početka ljetnje sezone i širenjem mreže u narednoj godini, nastavljamo da povezujemo Crnu Goru sa važnim i emitivnim tržištima. Linija ka Kopenhagenu značajna je i zbog brojne crnogorske dijaspore, kojoj je važna direktna avio-povezanost, a u godini za nama i linija za Cirih se pokazala kao vrlo perspektivna zbog čega ćemo nastaviti da razvijamo njen turistički potencijal. Dužim peridom saobraćaja na pojedinim linijama nastojaćemo da održimo redovne letove i van glavne sezone", saopšteno je iz kompanije.

Uz planirano proširenje flote, nacionalni avio-prevoznik će u 2023. pokrenuti još novih ruta i povećati broj letova na postojećim. Pored Kopenhagena i Ciriha, iz kompanije su za ljetnju sezonu već najavili letove ka: Beogradu, Ljubljani, Banjaluci, Parizu, Pragu, Brnu i Bratislavi, dok se uskoro očekuje red letjenja i za ostale destinacije.

Air Montenegro

Pregled posljednjih vijesti