Rezervacije

Moj nalog
više opcija
zatvori
Rezervacije
Povratno putovanje
Jedan smjer
+
Odrasli
>12 god.
+
Djeca
2-11 god.
+
Bebe
<2 god.
Broj putnika 1
Pronađite hotelski smještaj koji Vam odgovara
Booking.com

Prijavite se za let putem interneta od 48 sati do 2 sata prije polijetanja. Web check-in je trenutno dostupan samo za letove iz Podgorice i Tivta.
Detaljnije o opštim uslovima putovanja za destinaciju ka kojoj putujete možete pogledati ovdje.

Air Montenegro uvodi čarter linije ka Litvaniji, Letoniji i Estoniji

24. mart 2023.

Air Montenegro krajem maja pokrenuće tri nove čarter linije ka baltičkim zemljama - Litvaniji, Letoniji i Estoniji.

Povratni letovi iz Tivta ka Vilniusu, Rigi i Talinu odvijaće se od kraja maja, pa sve do početka oktobra i to dva puta nedjeljno na svakoj od ovih linija.

Otvaranje naše zemlje ka baltičkom tržištu od velike je važnosti za crnogorski turizam i ovogodišnju turističku sezonu.

"Već duži vremenski period postoji veliko interesovanje turista iz baltičkih zemalja za Crnu Goru. Pokretanjem linija iz Tivta ka Vilniusu, Rigi i Talinu nacionalni avio-prevoznik odgovara na veliku potražnju i to u špicu ljetnje sezone, ali i u važnom postezonskom periodu. Ugovaranjem direktnih čarter linija ka ovim gradovima učinićemo našu zemlju još dostupnijom i atraktivnijom ka tržištu koji ima veliki potencijal", poručuju iz nacionalne avio-kompanije.

Kako navode, u toku su pregovori za pokretanje i drugih čarter linija.

"Od turističkih poslenika i naših saradnika sa različitih tržišta dobijamo optimistične najave tako da ćemo i ove ljetnje sezone povezati Crnu Goru sa brojnim destinacijama. Cilj nam je da ove godine nadmašimo rezultate iz 2022. godine i prevezemo oko 400.000 putnika u redovnom i oko 90.000 u čarter saobraćaju", navode iz kompanije.

Podsjetimo, nacionalni avio prevoznik ove godine leti i ka: Beogradu, Ljubljani, Banjoj Luci, Istanbulu, Pragu, Brnu, Katovicama, Žešovu, Parizu, Nantu, Lionu, Frankfurtu, Cirihu, Kopenhagenu, Bratislavi, Tel Avivu...

Air Montenegro

Pregled posljednjih vijesti