Rezervacije

Moj nalog
više opcija
zatvori
Rezervacije
Povratno putovanje
Jedan smjer
+
Odrasli
>12 god.
+
Djeca
2-11 god.
+
Bebe
<2 god.
Broj putnika 1
Pronađite hotelski smještaj koji Vam odgovara
Booking.com

Prijavite se za let putem interneta od 48 sati do 2 sata prije polijetanja. Web check-in je trenutno dostupan samo za letove iz Podgorice i Tivta.
Detaljnije o opštim uslovima putovanja za destinaciju ka kojoj putujete možete pogledati ovdje.

Sastanak sa Ambasadorkom Republike Češke u Crnoj Gori

13. jun 2022.

Dva grada u Češkoj nove destinacije Air Montenegra

Podgorica - Mapa destinacija do kojih stiže Air Montenegro se uvećava, od ove sezone dostupne su još dvije evropske adrese. Od 18. juna, svake subote i utorka, avioni nacionalnog avio-prevoznika letjeće iz Tivta za Prag, dok će tokom ljeta biti organizovani i čarter letovi za Pardubice.

Uoči prvog leta iz Tivta za Prag predstavnici kompanije danas su se sastali sa ambasadorkom Republike Češke u Crnoj Gori, Nj.E Janinom Hrebičkovom i zamjenicom Ambasadorke Petrom Ali Dolákovom. Ambasadorka je istakla da Crna Gora sa svim svojim prirodnim ljepotama ima veliki potencijal kao destinacija za turiste iz Češke koji vole more i plaže, ali i planine i aktivni odmor. Naglasila je i da je važna dodatna promocija Crne Gore u Češkoj i da se nada da će se nastaviti dobra saradnja između dvije zemlje i uspostaviti direktni letovi za Prag i iz Podgorice.

Sastanak sa Ambasadorkom Republike Češke u Crnoj Gori

Vršiteljka dužnosti izvršne direktorice Air Montenegra, Dragana Frantov Nikolić ovom prilikom je poručila: "Jedna od naših vizija je da Crnu Goru povežemo sa što većim brojem gradova širom Evrope. Zato konstantno širimo svoju mrežu, i sada, godinu od prvog leta, imamo preko 10 destinacija prema kojima letimo. Posebno nas raduje veliko interesovanje turista iz Češke kao važnog tržišta za Crnu Goru, zbog čega su, osim redovne sezonske linije za Prag planirani i čarter letovi. Cilj Air Montenegra je dalji razvoj povezanosti dvije zemlje u vidu dužeg perioda saobraćaja i većeg broja letova. Svjesni koliko je nacionalna avio-kompanija važna za turizam i privredu u cjelini, težimo da damo doprinos boljoj sezoni".

Godinu od prvog leta, uoči glavne turističke sezone, nacionalni avio-prevoznik saobraća na preko 10 linija (Beograd, Banja Luka, Cirih, Frankfurt, Istanbul, Kopenhagen, Lion, Ljubljana, Nant, Pariz, Prag, Katovice. Tel Aviv, Jerevan). Iz kompanije navode da to nije konačan broj jer već postoji interesovanje za čarter letove sa raznih destinacija.

Sve informacije o rasporedu letova, cijenama karata i novim destinacijama mogu se naći na sajtu Air Montenegra.

Pregled posljednjih vijesti