Booking

My account
more options
close
Booking
Return trip
One way
+
Adults
>12 yrs.
+
Children
2-11 yrs.
+
Infants
<2 yrs.
Broj putnika 1
Find hotel accommodations that suit your needs
Booking.com

Check-in for your flight online from 48h up until 2h prior to the departure. Web check-in is currently available for flights departing from Podgorica and Tivat only.
For more details on travel conditions for your desired destination click here.

Air Montenegro u Londonu kao član ERA asocijacije

November 25, 2021

Prijestonica Ujedinjenog Kraljevstva, London, ove nedelje domaćin je brojnim predstavnicima avio industrije koji su se okupili na godišnjoj konferenciji koju organizuje Evropska asocijacija avio-prevoznika regiona (ERA). Ovom važnom događaju, koji će se održati uživo nakon dvije godine pauze, prisustvuje i izvršni direktor AirMontenegra Predrag Todorović, gdje će sa brojnim kolegama razgovarati o ključnim temama koje utiču na evropsku industriju vazduhoplovstva.

Tokom konferencije, fokus će biti usmjeren na trenutne izazove sa kojima se suočavaju avio prevoznici, kao i neujednačene regulative u avio saobraćaju sa kojim će se brojne avio-kompanije koje posluju u Evropi, u narednoj godini susresti. Jedna od tema će biti i iskustva u vezi sa COVID-19, gdje će neke od članica avio kompanija predstaviti načine na koje su uspjeli da pilotiraju pandemijom, posebno na početku 2020. godine kada se evropska avijacija zaustavila, ali i nakon njenog oporavka i prvih letova.

Air Montenegro se pridružio Evropskoj asocijaciji avio-prevoznika regiona (ERA) tokom oktobra mjeseca. Jedan od osnovnih ciljeva Asocijacije koja broji preko 55 avio-prevoznika, je zastupanje interesa svih članica pred glavnim evropskim regulatornim tijelima, vladama i zakonodavcima kako bi podstakla i razvila dugoročni i održivi rast za sektor i industriju.

Review of the breaking news