Booking

My account
more options
close
Booking
Return trip
One way
+
Adults
>12 yrs.
+
Children
2-11 yrs.
+
Infants
<2 yrs.
Broj putnika 1
Find hotel accommodations that suit your needs
Booking.com

Check-in for your flight online from 48h up until 2h prior to the departure. Web check-in is currently available for flights departing from Podgorica and Tivat only.
For more details on travel conditions for your desired destination click here.

Još jedna nova linija: Air Montenegro spaja Podgoricu i Kopenhagen

June 20, 2022

Air Montenegro nastavlja da širi mrežu novih destinacija

Podgorica - Od danas, avioni nacionalog avio-prevoznika letjeće jednom sedmično iz Podgorice ka Kopenhagenu, dok su od jula planirani letovi dva puta sedmično.

„Želimo da omogućimo putnicima iz svih krajeva Evrope, da na najbrži i najbezbjedniji način dođu do naše zemlje. Sa ovom avio-linijom povezali smo našu zemlju sa glavnim finansijskim sjedištem sjeverne Evrope, ali i omogućili našoj brojnoj dijaspori koja se nalazi u Danskoj i susjednim državama, direktan let i lakše planiranje odmora u domovini, “ poručila je vršiteljka dužnosti izvršne direktorice Air Montenegra, Dragana Frantov Nikolić.

Kako naglašavaju iz kompanije, u periodu kada se mnogi aerodromi, pa i u Kopenhagenu, suočavaju sa problemom manjka radne snage koja je dovela u pitanje i realizaciju dogovorenih letova, uspjeli su da, posle dužeg perioda pregovora dođu do kompromisnog rješenja tako da će letovi na ovoj važnoj ruti biti realizovani po planu.

Karte za novu liniju ka Kopenhagenu se mogu kupiti i rezrevisati preko sajta Air Montenegro ili kod ovlašćenih agenata.

Review of the breaking news