Rezervacije

Moj nalog
više opcija
zatvori
Rezervacije
Povratno putovanje
Jedan smjer
+
Odrasli
>12 god.
+
Djeca
2-11 god.
+
Bebe
<2 god.
Broj putnika 1
Pronađite hotelski smještaj koji Vam odgovara
Booking.com

Prijavite se za let putem interneta od 48 sati do 2 sata prije polijetanja. Web check-in je trenutno dostupan samo za letove iz Podgorice i Tivta.
Detaljnije o opštim uslovima putovanja za destinaciju ka kojoj putujete možete pogledati ovdje.

Od krucijalne važnosti da avio kompaniju vode profesionalci

01. oktobar 2021.

Na sjednici Odbora direktora "TO Montenegro" održanoj u utorak 28. septembra 2021. postignuta je saglasnost da se Ugovor o radu sa izvršnim direktorom kompanije objavi na web stranici Društva airmontenegro.com Ugovor o radu Izvrsnog direktora TO Montenegro.pdf

Nakon samo tri i po mjeseca od osnivanja, redovnim letom iz Podgorice za Beograd započet je komercijalni saobraćaj, čime je ispunjeno obećanje dato Vladi da će prvi avion poletjeti prije glavne turističke sezone. Iako je u avio industriji za ovaj proces u prosjeku potreban mnogo duži period, izborom kompetentnog i profesionalnog kadra sa velikim iskustvom i znanjem, uz brojne poslovne izazove, urađen je ogroman posao koji je dao i konkretne rezultate. Tako nakon samo šest mjeseci kompanija ima dva aviona u svom vlasništvu, prevezla je preko 70 hiljada putnika i ostvarila prihod od četiri miliona eura od prodaje karata.

Vlada je za osnivanje kompanije Air Montenegro odvojila 30 miliona eura osnivačkog kapitala, te je od krucijalne važnosti da takvu kompaniju vode profesionalci koji imaju specifične kvalifikacije, znanja i kompetencije. Takav kadar na tržištu avio industrije ima svoju vrijednost, jer odgovornost koju pozicija izvršnog direktora avio kompanije nosi sa sobom je odgovornost za desetine hiljada prevezenih putnika, za hiljade letova i sl. Primjera radi, menadžeri sličnih avio kompanija u regionu i svijetu imaju primanja koja se kreću od 25.000 eura mjesečno do 3,5 miliona eura godišnje.

Otvoreni smo za saradnju i pozdravljamo veliko interesovanje medija i javnosti jer ovo jeste nacionalna avio kompanija i javnost će biti redovno informisana o našem poslovanju na transparentan način. Zbog velikog obima posla i cilja da naše kapacitete maksimalno usmjerimo na ljetnju turističku sezonu, nijesmo odgovorili na sve upite i zahtjeve koji su stizali tokom prethodnog perioda pa samim tim javnost nije bila u potpunosti informisana o svim poslovnim rezultatima, ali i izazovima u poslovanju sa kojima se susrijećemo. TO Montenegro ostaje posvećena cilju da javnost informiše i odgovori na sve zahtjeve pa će se sve informacije redovno ažurirati kako na sajtu tako i putem medija.

Pregled posljednjih vijesti