Rezervacije

Moj nalog
više opcija
zatvori
Rezervacije
Povratno putovanje
Jedan smjer
+
Odrasli
>12 god.
+
Djeca
2-11 god.
+
Bebe
<2 god.
Broj putnika 1
Pronađite hotelski smještaj koji Vam odgovara
Booking.com

Prijavite se za let putem interneta od 48 sati do 2 sata prije polijetanja. Web check-in je trenutno dostupan samo za letove iz Podgorice i Tivta.
Detaljnije o opštim uslovima putovanja za destinaciju ka kojoj putujete možete pogledati ovdje.

Planiraj svoja putovanja sa Air Montenegrom ranije i uživaj u povoljnostima

09. januar 2024.

U nastojanju da pružimo dodatne povoljnosti i fleksibilnost, Air Montenegro putnicima nudi povoljnije cijene za rane rezervacije do popularnih destinacija, za period putovanja od 01. aprila do 26. oktobra 2024. godine.

Kupovinom karata od 09. januara do 09. februara putnici ostvaruju benefite poput povoljnije cijene karata i veće dostupnosti željenih datuma putovanja.

Ohrabrujemo putnike da na vrijeme planiraju svoja putovanja sa Air Montenegrom tokom proljeća i ljeta 2024. godine i povratnu kartu do Pariza kupe već od 159 eura, a do Minhena po cijeni od 149 eura. Povratna karta do Bakua je dostupna već od 199 eura, a do Rima od 109 eura. Povoljne cijene za rane rezervacije važe i za sve ostale destinacije Air Montenegra.

Nacionalni avio prevoznik će tokom ljeta 2024. godine letjeti ka 17 destinacija: Baku, Beograd, Bratislava, Brno, Cirih, Frankfurt, Istanbul, Izmir, Kopenhagen, Lion, Ljubljana, Minhen, Nant, Ostrava, Pariz, Prag i Rim.

U cijenu su uključene sve takse, ručni prtljag od 8 kilograma i predati prtljag do 23 kilograma.

Zbog povećanog interesovanja tokom ljetnje sezone ranijih godina, kakvo očekujemo i u 2024, pozivamo putnike da putovanja planiraju unaprijed i uživaju u povoljnostima koje Air Montenegro nudi.

* Promotivne cijene ne važe za period putovanja od 26. aprila do 07. maja i od 10. do 15. jula 2024. godine. Broj karata po promotivnim cijenama je ograničen.

Pregled posljednjih vijesti