Rezervacije

Moj nalog
više opcija
zatvori
Rezervacije
Povratno putovanje
Jedan smjer
+
Odrasli
>12 god.
+
Djeca
2-11 god.
+
Bebe
<2 god.
Broj putnika 1
Pronađite hotelski smještaj koji Vam odgovara
Booking.com

Prijavite se za let putem interneta od 48 sati do 2 sata prije polijetanja. Web check-in je trenutno dostupan samo za letove iz Podgorice i Tivta.
Detaljnije o opštim uslovima putovanja za destinaciju ka kojoj putujete možete pogledati ovdje.

Žičara "Kotor-Lovćen" i Air Montenegro potpisali ugovor o saradnji

19. jun 2024.

Predstavnici žičare "Kotor-Lovćen" i Air Montenegra potpisali su ugovor o saradnji koji će biti osnova za realizaciju zajedničkih aktivnosti u domenu promocije i unapređenja turističke ponude Crne Gore.

Ugovor su potpisali Martin Leitner, predsjednik Upravnog odbora žičare "Kotor-Lovćen" i Tihomir Dragaš, predsjednik Odbora direktora Air Montenegra. Saradnja obje kompanije ima za cilj valorizaciju turističkih potencijala Crne Gore putem integrisanih marketinških kampanja i ponuda koje će promovisati prirodne ljepote i kulturno istorijsko nasljeđe.

"Žičara "Kotor-Lovćen" je mnogo više od kapitalnog turističkog projekta - ona predstavlja simbol povezivanja, ne samo Kotora i Lovćena, već svih koji rade na promociji Crne Gore i doprinose njenom ekonomskom razvoju. Formalizacija saradnje sa Air Montenegrom, približiće nas ostvarenju zajedničkog cilja koji je usmjeren na unapređenje turističke ponude. Nastojaćemo da poboljšamo iskustvo turista i tako učinimo da se Crna Gora pozicionira kao atraktivna turistička destinacija što ona, po svojim potencijalima, neupitno zaslužuje", istakao je Martin Leitner.

Predsjednik Odbora direktora Air Montenegra, Tihomir Dragaš izjavio je da ova saradnja predstavlja značajan korak ka osnaživanju posvećenosti kompanije unaprjeđenju turističke ponude Crne Gore.

"Air Montenegro je ponosan što je dio ovog projekta koji ima potencijal da transformiše turističko iskustvo i pruži nove mogućnosti za sve posjetioce naše zemlje. Naša saradnja sa žičarom "Kotor-Lovćen" će omogućiti stvaranje sveobuhvatnog pristupa promociji Crne Gore, povezujući različite segmente turističke ponude na inovativan način. Uvjeren sam da ćemo zajedničkim naporima dodatno doprinijeti prepoznatljivosti Crne Gore i rastu broja turista u našoj zemlji", poručio je Tihomir Dragaš.

Potpisivanje ugovora o saradnji bio je prilika da Upravni odbor Žičare - koji čine Martin Leitner, Aleksandar Mitrović i Milan Ivanović - upozna sa daljim planovima za razvoj kompleksa Žičare predsjednika Upravnog odbora Air Montenegra Tihomira Dragaša i izvršnog direktora te kompanije Marka Anžura. Sastanku je prisustvovao i Slavoljub Popadić, izvršni direktor Novog Volvoxa.

Učesnici sastanka su se saglasili da primjer i postignuti poslovni rezultati žičare "Kotor-Lovćen" mogu pospješiti inostrane i domaće investicije u domenu značajnih turističkih infrastrukturnih projekata.

Pregled posljednjih vijesti