Rezervacije

Moj nalog
više opcija
zatvori
Rezervacije
Povratno putovanje
Jedan smjer
+
Odrasli
>12 god.
+
Djeca
2-11 god.
+
Bebe
<2 god.
Broj putnika 1
Pronađite hotelski smještaj koji Vam odgovara
Booking.com

Prijavite se za let putem interneta od 48 sati do 2 sata prije polijetanja. Web check-in je trenutno dostupan samo za letove iz Podgorice i Tivta.
Detaljnije o opštim uslovima putovanja za destinaciju ka kojoj putujete možete pogledati ovdje.

Osvježi svoje ljeto uz specijalnu ponudu Air Montenegra

27. jun 2024.

Vrijeme godišnjih odmora se bliži, a vi još uvijek niste odlučili gdje ljetovati? Air Montenegro će vam ponudom karata po specijalnim cijenama pomoći u tom izboru.

Bez obzira na to da li ste ljubitelj opuštanja na pješčanim plažama, aktivnog odmora ili pak uživate u istraživanju evropskih metropola, Air Montenegro vam omogućava da se bez planiranja mjesecima unaprijed, po povoljnim cijenama, prepustite ljetnjoj avanturi.

Za putovanja od 1. jula do 26. oktobra za naše putnike pripremili smo specijalne cijene karata, pa tako ka Ljubljani možete letjeti po cijeni karte od 59€ u jednom smjeru, dok cijena karte po smjeru za Beograd iznosi svega 45€. Karte za Frankfurt i Bratislavu dostupne su već od 69€ po smjeru, dok ljubitelji istoka imaju priliku da ka Izmiru i Istanbulu lete po cijeni od 79€ po smjeru.

Specijalne cijene odnose se na karte kupljene u periodu od danas, 27. juna do 9. jula, a uključuju sve takse, ručni prtljag od 8 kilograma i predati prtljag do 23 kilograma.

Požurite i iskoristite specijalnu ponudu za nezaboravno ljeto! Na našem sajtu provjerite dostupnost karata i osvježite svoje ljeto uz destinacije Air Montenegra.

* Broj karata po specijalnim cijenama je ograničen.

Pregled posljednjih vijesti