Rezervacije

Moj nalog
više opcija
zatvori
Rezervacije
Povratno putovanje
Jedan smjer
+
Odrasli
>12 god.
+
Djeca
2-11 god.
+
Bebe
<2 god.
Broj putnika 1
Pronađite hotelski smještaj koji Vam odgovara
Booking.com

Prijavite se za let putem interneta od 48 sati do 2 sata prije polijetanja. Web check-in je trenutno dostupan samo za letove iz Podgorice i Tivta.
Detaljnije o opštim uslovima putovanja za destinaciju ka kojoj putujete možete pogledati ovdje.

Air Montenegro izrazio zahvalnost Snežani Magoč

22. jul 2024.

Air Montenegro danas je ugostio Snežanu Magoč, medicinsku sestru na Aerodromu Podgorica, koja je u petak veče tri puta vratila u život putnika naše kompanije.

Prilikom susreta, predstavnici naše kompanije, predsjednik Odbora direktora Tihomir Dragaš i v.d. izvršnog direktora Vukadin Stojanović Snežani Magoč, u znak zahvalnosti, uručili su poklon u vidu aranžmana za put u Rim za dvije osobe.

"Osobe poput Vas su naši heroji i svi treba da učinimo da se takve osobe istaknu i nagrade. Izuzetno smo zahvalni i ponosni na Vaš čin i pravovremenu reakciju, a Vaša profesionalnost i stučnost treba da služe za primjer svima", istakao je Tihomir Dragaš.

Vršilac dužnosti izvršnog direktora Air Montenegra Vukadin Stojanović posebno je istakao nemjerljivost Snežaninog čina i značaj koji imaju profesionalci poput nje.

"Ovaj događaj još jednom je pokazao koliko je važno imati obučeno i predano osoblje, a to je jedan od najvažnijih zadataka kako naše kompanije, tako i kolega sa Aerodroma Crne Gore, a sve u cilju brige o putnicima koji posjećuju našu državu", kazao je v.d. izvršnog direktora Vukadin Stojanović.

On je dodao i da je čin spašavanja ljudskog života nemjerljiv poduhvat za koji nije moguće adekvatno izraziti zahvalnost.

"Duboka sam ganuta i ponosna na reagovanje kompletnog tima našeg Aerodroma, na čelu sa šefom smjene Igorom Popovićem. Naglašavam da su sa mnom u reanimaciji učestvovali dr Vido Vujović i koleginica, Seka Radošević koja je prva stigla na lice mjesta. Kao tim smo pokazali da su bezbjednost i sigurnost na Aerodromima Crne Gore u svakom trenutku na najvećem nivou. Takođe, naši transportni radnici i policija su odradili fantastičan posao, a hitna pomoć je jako brzo stigla. Ovaj slučaj je potvrdio da je timski rad neprocjenjivo važan i smatram da smo našim zajedničkim reagovanjem u ovom slučaju svima jasno pokazali da su putnici na podgoričkom aerodromu bezbjedni i sigurni", poručila je Magoč uz iskrenu zahvalnost nacionalnoj avio-kompaniji na današnjem gestu.

Podsjećamo, Snežana je zaposlena Aerodroma Podgorica, a iza sebe ima trideset godina radnog iskustva medicinske sestre. Ona je zahvaljujući brzoj i profesionalnoj reakciji uspjela da spasi život stranom državljaninu, koji je letom naše kompanije doputovao iz Istanbula u Crnu Goru.

Tim podgoričke ambulante čine doktori Velimir Rubežić, Vido Vujović, Tatjana Đuričković i Vesna Vulanović, dok su medicinske sestre, uz Snežanu Magoč, još Seka Radošević, Bojana Kopitović, Vesna Suhih, Svetlana Pavićević, kao i medicinski tehničar Vječislav Peličić.

Pregled posljednjih vijesti