Booking

My account
more options
close
Booking
Return trip
One way
+
Adults
>12 yrs.
+
Children
2-11 yrs.
+
Infants
<2 yrs.
Broj putnika 1
Find hotel accommodations that suit your needs
Booking.com

Check-in for your flight online from 48h up until 2h prior to the departure. Web check-in is currently available for flights departing from Podgorica and Tivat only.
For more details on travel conditions for your desired destination click here.

Air Montenegro spaja Crnu Goru sa 14 destinacija

July 12, 2022

Podgorica - Nacionalna avio-kompanija za godinu je skoro utrostručila broj destinacija sa kojima povezuje Crnu Goru. Air Montenegro sada spaja Crnu Goru sa 14 destinacija, računajući i redovne čarter linije. Tako mrežu sada čine letovi ka Parizu, Nantu, Lionu, Cirihu, Frankfurtu, Kopenhagenu, Ljubljani, Beogradu, Pragu, Banja Luci, Istanbulu, Tel Avivu, Katovicama, Jerevanu.

Povećanje broja destinacija, kako objašnjavaju iz nacionalne avio-kompanije, prati otvaranje i razvijanje novih tržišta, a samim tim i prevoz većeg broja putnika i turista koji dolaze u Crnu Goru. Za prvih 6 mjeseci ove godine avioni Air Montenegra prevezli su više od 126.000 putnika, dok se očekuje da će se taj broj povećavati, naročito tokom glavne ljetnje sezone.

"U odnosu na prošlu godinu, kada smo zbog epidemijske situcije i zatvorenih granica, bili orijentisani na razvoj regionalnog tržišta, ove godine otvaramo i razvijamo nova. Već od maja imamo tri francuske destinacije, od juna letimo za Prag, kao i za Cirih i Kopenhagen. Pored letova iz Tivta za Istanbul, uveli smo i dodatnu liniju za ovaj grad iz Podgorice i obje bilježe odličnu popunjenost. Realizujemo i brojne čarter letove za Tel Aviv, Bratislavu, Jerevan, a uskoro letimo i za Kairo. Pored kompleksne situacije u avio-industriji i brojnih problema na velikom broju aerodroma, prošlog mjeseca smo ostvarili više od 450 letova", rekla je Dragana Frantov Nikolić, vršiteljka dužnosti izvršne direktorice Air Montenegra.

Iz kompanije podsjećaju da se sve informacije o redu letjenja i rezervacijama karata mogu naći na sajtu Air Montenegra.

Review of the breaking news