Booking

My account
more options
close
Booking
Return trip
One way
+
Adults
>12 yrs.
+
Children
2-11 yrs.
+
Infants
<2 yrs.
Broj putnika 1
Find hotel accommodations that suit your needs
Booking.com

Check-in for your flight online from 48h up until 2h prior to the departure. Web check-in is currently available for flights departing from Podgorica and Tivat only.
For more details on travel conditions for your desired destination click here.

Air Montenegro proširuje flotu za ljetnju sezonu 2024. godine

October 31, 2023

U cilju dočekivanja ljetnje sezone u punom kapacitetu Air Montenegro proširuje flotu avionom Airbus A320.

Kompanija je 22. avgusta raspisala javni poziv za najam aviona za predstojeću ljetnju sezonu, a danas je potpisan i Ugovor o zakupu između nacionalnog avio-prevoznika Air Montenegro i hrvatske kompanije Trade Air. Riječ je o evropskom operatoru, sa značajnim referencama u oblasti pružanja ACMI usluga (iznajmljivanje aviona, posade, održavanja i osiguranja) i charter saobraćaju.

Avion, kapaciteta 180 sjedišta u dualnoj konfiguraciji biznis i ekonomske klase, je iznajmljen u wet lease, odnosno, sa posadom. Airbus A320 kompanije Trade Air će biti angažovan u periodu ljetnje IATA sezone, počev od 01. aprila do 31. oktobra 2024. godine, na destinacijama sa kojih se očekuje povećana tražnja putnika za Crnom Gorom kao turističkom destinacijom. Riječ je o destinacijama u redovnom saobraćaju kompanije u Francuskoj: Pariz, Nant, Lion, kao i u Turskoj za Istanbul, dok su u charter saobraćaju planirani letovi ka nizu destinacija u Evropi i Bliskom istoku.

Uključivanje pomenutog aviona u saobraćaj kompanije Air Montenegro će doprinijeti povezivanju Crne Gore sa svijetom i ostvarivanju povoljnih rezultata ukupne turističke privrede zemlje.

Review of the breaking news