Booking

My account
more options
close
Booking
Return trip
One way
+
Adults
>12 yrs.
+
Children
2-11 yrs.
+
Infants
<2 yrs.
Broj putnika 1
Find hotel accommodations that suit your needs
Booking.com

Check-in for your flight online from 48h up until 2h prior to the departure. Web check-in is currently available for flights departing from Podgorica and Tivat only.
For more details on travel conditions for your desired destination click here.

Lufthanza konsultant To Montenegro-u

March 28, 2021

Lufthanza jedna od vodećih svjetskih avio kompanija izabrana je, na međunarodnom konkursu, za konsultanta nove nacionalne avio kompanije To Montenegro. Stručni tim Lufthanze će već od ponedjeljka 29. marta 2021. godine započeti saradnju sa menadžmentom kompanije To Montenegro kako bi se jasno definisala strategija i struktura nove avio kompanije.

Tendencija menadžmenta je izgradnja avio kompanije po najmodernijim tržišnim principima koja kao svoje glavne prioritete ističe sigurnost, bezbjednost i kvalitetnu uslugu našim budućim putnicima. Veliki broj svjetskih kompanija kao što su Lufthanza, Boeing i PWC se javio na međunarodni konkurs od kojih je izabrana Lufthanza zbog svojih referenci i iskustva rada sa desetinama svjetskih avio kompanija sa sličnim zahtjevima i izazovima.

Saradnja Lufthanze i To Montenegra kojom će se definisati strategija i struktura kompanije je osnova stvaranja efikasnog i pouzdanog nacionalnog avio prevoznika koji će uz maksimalnu uštedu troškova postizati najbolje poslovne rezultate.

Review of the breaking news