Booking

My account
more options
close
Booking
Return trip
One way
+
Adults
>12 yrs.
+
Children
2-11 yrs.
+
Infants
<2 yrs.
Broj putnika 1
Find hotel accommodations that suit your needs
Booking.com

Check-in for your flight online from 48h up until 2h prior to the departure. Web check-in is currently available for flights departing from Podgorica and Tivat only.
For more details on travel conditions for your desired destination click here.

Posebna atmosfera na letu sa crnogorskim rukometašicama

November 21, 2022

Crnogorske rukometašice su ostvarile nevjerovatan uspjeh na Evropskom prvenstvu i osvojile bronzu. One su doputovale iz Ljubljane letom crnogorske nacionalne kompanije, koji će biti upamćen po sjajnoj atmosferi i slavlju.

Posada Air Montenegra je za ovu priliku nosila posebne detalje na uniformama, kako bi obilježili jedinstven trenutak i uspjeh crnogorskih reprezentativki. Piloti i perser su imali navijačke šalove, dok su stjuardese imale crvene marame sa grbom. Pjesma se čula tokom cijelog leta, dok je reprezentativka Jovanka Radičević zajedno sa posadom Air Montenegra sipala šampanjac svim putnicima.

Za Air Montenegro je posebno zadovoljstvo biti podrška našim sportistima i dijeliti radost nakon svakog uspjeha. Nadamo se da će biti još puno letova na kojima će pored prtljaga, crnogorski reprezenativci i reprezentativke nositi pehare i medalje.

Posebna atmosfera na letu sa crnogorskim rukometašicama

Review of the breaking news