Rezervacije

Moj nalog
više opcija
zatvori
Rezervacije
Povratno putovanje
Jedan smjer
+
Odrasli
>12 god.
+
Djeca
2-11 god.
+
Bebe
<2 god.
Broj putnika 1
Pronađite hotelski smještaj koji Vam odgovara
Booking.com

Prijavite se za let putem interneta od 48 sati do 2 sata prije polijetanja. Web check-in je trenutno dostupan samo za letove iz Podgorice i Tivta.
Detaljnije o opštim uslovima putovanja za destinaciju ka kojoj putujete možete pogledati ovdje.

Posebna atmosfera na letu sa crnogorskim rukometašicama

21. novembar 2022.

Crnogorske rukometašice su ostvarile nevjerovatan uspjeh na Evropskom prvenstvu i osvojile bronzu. One su doputovale iz Ljubljane letom crnogorske nacionalne kompanije, koji će biti upamćen po sjajnoj atmosferi i slavlju.

Posada Air Montenegra je za ovu priliku nosila posebne detalje na uniformama, kako bi obilježili jedinstven trenutak i uspjeh crnogorskih reprezentativki. Piloti i perser su imali navijačke šalove, dok su stjuardese imale crvene marame sa grbom. Pjesma se čula tokom cijelog leta, dok je reprezentativka Jovanka Radičević zajedno sa posadom Air Montenegra sipala šampanjac svim putnicima.

Za Air Montenegro je posebno zadovoljstvo biti podrška našim sportistima i dijeliti radost nakon svakog uspjeha. Nadamo se da će biti još puno letova na kojima će pored prtljaga, crnogorski reprezenativci i reprezentativke nositi pehare i medalje.

Posebna atmosfera na letu sa crnogorskim rukometašicama

Pregled posljednjih vijesti