Booking

My account
more options
close
Booking
Return trip
One way
+
Adults
>12 yrs.
+
Children
2-11 yrs.
+
Infants
<2 yrs.
Broj putnika 1
Find hotel accommodations that suit your needs
Booking.com

Check-in for your flight online from 48h up until 2h prior to the departure. Web check-in is currently available for flights departing from Podgorica and Tivat only.
For more details on travel conditions for your desired destination click here.

Uspješna postsezona: Air Montenegro u oktobru prevezao 33.000 putnika

November 03, 2022

Podgorica - U oktobru mjesecu, Air Montenegro je prevezao 33.000 putnika i obavio 307 letova, dok je prosječna popunjenost na letovima bila 73 odsto.

"Posebno nas raduje što nakon uspješne ljetnje sezone možemo biti zadovoljni ostvarenim rezulatima i u oktobru mjesecu, kada ulazimo u period manjeg intenziteta saobraćaja. U odnosu na isti mjesec prošle godine, broj prevezenih putnika je više nego duplo veći, a velikim dijelom je tome doprinio i najam aviona sa većim brojem sjedišta", saopšteno je iz kompanije Air Montenegro.

Posmatrajući period od početka godine, od januara, pa sve do danas, nacionalni avio-prevoznik prevezao je preko 325.000 putnika i obavio ukupno 3.700 letova.

"Dosadašnji ostvareni rezultati su bolji od planiranih, naročito kada govorimo o periodu postezone, a očekujemo da će se taj trend zadržati i u narednom periodu. U toku su intenzivne pripreme za narednu godinu, kao i izrada predloga plana letjenja, flote i linija ka kojima ćemo saobraćati", poručuju iz kompanije Air Montenegro.

Review of the breaking news