Rezervacije

Moj nalog
više opcija
zatvori
Rezervacije
Povratno putovanje
Jedan smjer
+
Odrasli
>12 god.
+
Djeca
2-11 god.
+
Bebe
<2 god.
Broj putnika 1
Pronađite hotelski smještaj koji Vam odgovara
Booking.com

Prijavite se za let putem interneta od 48 sati do 2 sata prije polijetanja. Web check-in je trenutno dostupan samo za letove iz Podgorice i Tivta.
Detaljnije o opštim uslovima putovanja za destinaciju ka kojoj putujete možete pogledati ovdje.

Air Montenegro na Svjetskoj berzi putovanja "WTM 2022" u Londonu

07. novembar 2022.

Air Montenegro, kao dio delegacije iz Crne Gore, zajedno sa NTO, Ministarstvom ekonomskog razvoja, i predstavnicima turističke privrede, učestvuje na 43. Svjetskoj berzi putovanja "WTM 2022" - World Travel Market, koja se održava u Londonu od 7. do 9. novembra 2022. godine.

"WTM 2022" je jedan od vodećih globalnih događaja za svjetsku turističku industriju, gdje svoju ponudu predstavljaju turističke organizacije, avio-kompanije, hoteli i hotelska preduzeća, turističke agencije i turoperatori. Air Montenegro će na događaju koji okuplja oko 3.400 izlagača iz preko 100 zemalja svijeta, preko 50.000 profesionalaca iz oblasti turizma i oko 3.000 predstavnika medija iskrostiti priliku da zajedno sa ostalim predstavnicima Crne Gore predstavi bogatu turističku ponudu i mogućnosti saradnje velikom broju turoperatora, influensera i medija sa ovog, ali i drugih tržišta.

Pregled posljednjih vijesti