Rezervacije

Moj nalog
više opcija
zatvori
Rezervacije
Povratno putovanje
Jedan smjer
+
Odrasli
>12 god.
+
Djeca
2-11 god.
+
Bebe
<2 god.
Broj putnika 1
Pronađite hotelski smještaj koji Vam odgovara
Booking.com

Prijavite se za let putem interneta od 48 sati do 2 sata prije polijetanja. Web check-in je trenutno dostupan samo za letove iz Podgorice i Tivta.
Detaljnije o opštim uslovima putovanja za destinaciju ka kojoj putujete možete pogledati ovdje.

Realizovan prvi let na liniji Podgorica-Cirih-Podgorica

08. april 2022.

Pored brojne dijaspore koja će direktnim letovima ponovo biti povezana sa porodicom i prijateljima, letovi između Podgorice i Ciriha trebalo bi da doprinesu povećanju broja turista sa tog tržišta i učine uspješnom predstojeću turističku sezonu.

Air Montenegro je danas (08.04.2022.) realizovao prvi let od Podgorice do Ciriha, a vrpcu su, po slijetanju na aerodrom, presjekli vršiteljka dužnosti direktorice nacionalne avio-kompanije, Dragana Frantov Nikolić, i potpredsjednik za razvoj vazduhoplovstva na aerodromu u Cirihu, Rolf Hancock.

Realizovan prvi let na liniji Podgorica-Cirih-Podgorica

Frantov Nikolić je istakla koliko je Švajcarska važna destinacija za Crnu Goru i da je jedan od ciljeva kompanije da Crna Gora postane omiljena turistička destinacija za putnike iz Švajcarske. Ona je dodala da će na tome nastaviti da rade zajedno sa Nacionalnom turističkom organizacijom (NTO), kao strateškim partnerom Air Montenegra, kao i sa turoperatorima iz Švajcarske.

U aprilu i maju Air Montenegro planira da obavlja dva puta sedmično letove - petkom i nedjeljom, da bi se tokom sezone broj letova povećao na tri na nedeljnom nivou.

Hancock je istakao da je Crna Gora poslednjih godina postala popularna turistička destinacija, u kojoj Švajcarci mnogo uživaju i dodao da je ova avio-linija veoma važna zbog čega mu je drago da ponovo postoji avio-konekcija iz Crne Gore.

Saradnica Air Montenegra, Violeta Mitrović, koja je bila na događaju, kazala je da će unaprijediti saradnju sa svim turoperatorima i agentima i dati sve od sebe da se Crna Gora vidi na tržištu i da ljudi počnu da rezervišu što više aranžmana i letova za crnogorsku destinaciju.

Pregled posljednjih vijesti