Rezervacije

Moj nalog
više opcija
zatvori
Rezervacije
Povratno putovanje
Jedan smjer
+
Odrasli
>12 god.
+
Djeca
2-11 god.
+
Bebe
<2 god.
Broj putnika 1
Pronađite hotelski smještaj koji Vam odgovara
Booking.com

Prijavite se za let putem interneta od 48 sati do 2 sata prije polijetanja. Web check-in je trenutno dostupan samo za letove iz Podgorice i Tivta.
Detaljnije o opštim uslovima putovanja za destinaciju ka kojoj putujete možete pogledati ovdje.

Air Montenegro: Do Pariza, Nanta i Liona po specijalnim cijenama

22. april 2022.

Period prodaje od 22. aprila do 02. maja

Povodom uskršnjih praznika i širenja mreže letova, crnogorska nacionalna avio-kompanija je za svoje putnike pripremila promotivne cijene avio-karata za više različitih gradova ka kojima leti.

Predstojeći period praznika idealno je vrijeme za planiranje putovanja, a specijalne cijene razlog više da odaberete Nant, Pariz ili Lion i uživate u ljepotama i čarima Francuske. Sa Nantom je Crna Gora po prvi put povezana direktnim letovima, zbog čega će tokom promotivnog perioda, od 22. aprila do 02. maja, povratna karta iz Podgorice do Nanta biti dostupna po cijeni od 79 eura.

Oni koji su već bili u Parizu, gradu svjetlosti i ljubavi i žele da dožive posebno gastronomsko iskustvo, ovoga puta mogu odabrati Lion, grad na ušću rijeka Saone i Rone, koji se zbog svoje bogate istorije i kulture nalazi na Listi svjetske baštine UNESCO-a. Tokom istog promotivnog perioda prodaje, cijena povratne karte iz Podgorice za Pariz i Lion iznosiće po 159 eura. Sve navedene cijene su sa svim taksama i uključenim prtljagom do 23kg, biće u prodaji od sjutra i mogu se iskoristiti za putovanja od 01. maja do kraja juna mjeseca.

Air Montenegro saobraća i ka Beogradu, Istanbulu, Ljubljani, Cirihu, Pragu, Frankfurtu, Kopenhagenu, Banjoj Luci, a putem sajta airmontenegro.com i ostalih kanala prodaje od 22. aprila do 02. maja će i za neke od navedenih gradova biti dostupne promotivne cijene.

Pregled posljednjih vijesti