Rezervacije

Moj nalog
više opcija
zatvori
Rezervacije
Povratno putovanje
Jedan smjer
+
Odrasli
>12 god.
+
Djeca
2-11 god.
+
Bebe
<2 god.
Broj putnika 1
Pronađite hotelski smještaj koji Vam odgovara
Booking.com

Prijavite se za let putem interneta od 48 sati do 2 sata prije polijetanja. Web check-in je trenutno dostupan samo za letove iz Podgorice i Tivta.
Detaljnije o opštim uslovima putovanja za destinaciju ka kojoj putujete možete pogledati ovdje.

Air Montenegro na podgoričkom aerodromu pokrenuo direktnu prodaju karata

03. jun 2024.

Sa zadovoljstvom obavještavamo naše cijenjene putnike da je Air Montenegro danas otvorio novi šalter za direktno pružanje usluga na podgoričkom aerodromu.

Ovim korakom, Air Montenegro preuzima sve usluge koje je do sada obavljao partner, sa ciljem da dodatno osnaži vezu sa svojim putnicima i unaprijedi korisničko iskustvo.

"Otvaranje novog šaltera na podgoričkom aerodromu, pored već postojeće prodaje karata na Aerodromu Tivat, predstavlja dio naše strategije da unaprijedimo kvalitet usluga i direktno se povežemo sa putnicima, pružajući im personalizovanu podršku i brigu", poručuju iz kompanije.

Budući da stavljamo akcenat na različite potrebe naših putnika, Air Montenegro od sada pruža mogućnost kupovine karata gotovinom i kreditnom karticom na licu mjesta, pored već postojeće online kupovine karata. Podstičemo putnike da, iako će kompanija nastaviti sa pružanjem usluga izdavanja i zamjene karata neposredno prije leta, koriste prednost online kupovine karata putem našeg sajta www.airmontenegro.com.

Vjerujemo da će naša direktna briga o putnicima dodatno doprinijeti poboljšanju iskustva putovanja za sve naše putnike.

Pregled posljednjih vijesti