Rezervacije

Moj nalog
više opcija
zatvori
Rezervacije
Povratno putovanje
Jedan smjer
+
Odrasli
>12 god.
+
Djeca
2-11 god.
+
Bebe
<2 god.
Broj putnika 1
Pronađite hotelski smještaj koji Vam odgovara
Booking.com

Prijavite se za let putem interneta od 48 sati do 2 sata prije polijetanja. Web check-in je trenutno dostupan samo za letove iz Podgorice i Tivta.
Detaljnije o opštim uslovima putovanja za destinaciju ka kojoj putujete možete pogledati ovdje.

Air Montenegro povezuje Podgoricu sa Parizom i Lionom

09. april 2022.

Air Montenegro, realizovao je prvi let iz Podgorice za Pariz. Direktan let Podgorica-Pariz, odnosno do aerodroma Šarl de Gol, ponovo je uspostavljen nakon dvije i po godine.

Crnogorski ambasador u Francuskoj, Ivan Ivanišević, kazao je Televiziji Crne Gore, koja je bila na promotivnom letu, da je otvaranjem ove linije sagrađen most između dvije zemlje. "Jako je bitno da vratimo onaj osjećaj stabilnosti, pouzdanosti, sigurnosti, da je Crna Gora destinacija koja će moći da pruži sve ono na šta su Francuzi od nas tradicionalno navikli, a to je i zadovoljstvo i gostoljubivost", kazao je Ivanišević, prenosi portal RTCG.

Air Montenegro povezuje Podgoricu sa Parizom i Lionom

Vršiteljka dužnosti direktorica Air Montenegra, Dragana Frantov Nikolić, rekla je da je direktna avio-dostupnost jako važna za privredu Crne Gore. "Združeno radimo na tome da kroz direktnu avio-dostupnost Crne Gore omogućimo i ekonomski razvoj sa Francuskom, kao i dolazak što većeg broja turista iz te zemlje", kazala je Frantov Nikolić.

Direktorica platforme na Šarl de Golu, Perina Duglet istakla je da su poslije dvije teške godine jako srećni što su dočekali novu komapniju na Šarl de Golu, jer je to jako bitno za saobraćaj i turizam.

U aprilu iz Podgorice do Pariza Air Montenegro letjeće dva puta sedmično, a od maja četiri.

Osim Pariza, Air Montenegro je istog dana po prvi put letio i za Lion. Iz Podgorice do ovog francuskog grada biće jedna let sedmično.

Pregled posljednjih vijesti