Rezervacije

Moj nalog
više opcija
zatvori
Rezervacije
Povratno putovanje
Jedan smjer
+
Odrasli
>12 god.
+
Djeca
2-11 god.
+
Bebe
<2 god.
Broj putnika 1
Pronađite hotelski smještaj koji Vam odgovara
Booking.com

Prijavite se za let putem interneta od 48 sati do 2 sata prije polijetanja. Web check-in je trenutno dostupan samo za letove iz Podgorice i Tivta.
Detaljnije o opštim uslovima putovanja za destinaciju ka kojoj putujete možete pogledati ovdje.

Air Montenegro proširuje flotu za ljetnju sezonu 2024. godine

31. oktobar 2023.

U cilju dočekivanja ljetnje sezone u punom kapacitetu Air Montenegro proširuje flotu avionom Airbus A320.

Kompanija je 22. avgusta raspisala javni poziv za najam aviona za predstojeću ljetnju sezonu, a danas je potpisan i Ugovor o zakupu između nacionalnog avio-prevoznika Air Montenegro i hrvatske kompanije Trade Air. Riječ je o evropskom operatoru, sa značajnim referencama u oblasti pružanja ACMI usluga (iznajmljivanje aviona, posade, održavanja i osiguranja) i charter saobraćaju.

Avion, kapaciteta 180 sjedišta u dualnoj konfiguraciji biznis i ekonomske klase, je iznajmljen u wet lease, odnosno, sa posadom. Airbus A320 kompanije Trade Air će biti angažovan u periodu ljetnje IATA sezone, počev od 01. aprila do 31. oktobra 2024. godine, na destinacijama sa kojih se očekuje povećana tražnja putnika za Crnom Gorom kao turističkom destinacijom. Riječ je o destinacijama u redovnom saobraćaju kompanije u Francuskoj: Pariz, Nant, Lion, kao i u Turskoj za Istanbul, dok su u charter saobraćaju planirani letovi ka nizu destinacija u Evropi i Bliskom istoku.

Uključivanje pomenutog aviona u saobraćaj kompanije Air Montenegro će doprinijeti povezivanju Crne Gore sa svijetom i ostvarivanju povoljnih rezultata ukupne turističke privrede zemlje.

Pregled posljednjih vijesti