Rezervacije

Moj nalog
više opcija
zatvori
Rezervacije
Povratno putovanje
Jedan smjer
+
Odrasli
>12 god.
+
Djeca
2-11 god.
+
Bebe
<2 god.
Broj putnika 1
Pronađite hotelski smještaj koji Vam odgovara
Booking.com

Prijavite se za let putem interneta od 48 sati do 2 sata prije polijetanja. Web check-in je trenutno dostupan samo za letove iz Podgorice i Tivta.
Detaljnije o opštim uslovima putovanja za destinaciju ka kojoj putujete možete pogledati ovdje.

Čarter letovi u oktobru u znaku sporta

06. oktobar 2021.

Air Montenegro nastavlja saradnju sa fudbalskom reprezentacijom Crne Gore i u oktobru ih prati na važne utakmice. Tokom ovog mjeseca, naši reprezentativci će odigrati utakmice sa Gibraltarom i Norveškom, a putovaće avionom nacionalne avio kompanije.

Posebno smo ponosni što su prvi putnici Air Montenegra bili upravo naši fudbalski reprezentativci koji su u junu do Sarajeva išli čarterom. Od tog leta smo zajedno letjeli do Istanbula i Ajndhovena u Holandiji i opravdali veliko povjerenje.

"Veliko je zadovoljstvo sarađivati sa Air Montenegro u organizaciji putovanja seniorske reprezentacije Crne Gore. Profesionalno osoblje, odnos prema putnicima i vhrunska usluga čine da budemo zadovoljni tokom letova sa našom nacionalnom avio kompanijom. Iskustva stečena kroz dosadašnju saradnju su izuzetna i vjerujemo da će svi predstojeći letovi "sokola" sa Air Montenegrom biti sjajni", istakao je Momir Đurđevac, generalni sekretar FSCG.

Utakmice u oktobru su nastavak kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo i mi im želimo puno uspjeha.

Pregled posljednjih vijesti