Rezervacije

Moj nalog
više opcija
zatvori
Rezervacije
Povratno putovanje
Jedan smjer
+
Odrasli
>12 god.
+
Djeca
2-11 god.
+
Bebe
<2 god.
Broj putnika 1
Pronađite hotelski smještaj koji Vam odgovara
Booking.com

Prijavite se za let putem interneta od 48 sati do 2 sata prije polijetanja. Web check-in je trenutno dostupan samo za letove iz Podgorice i Tivta.
Detaljnije o opštim uslovima putovanja za destinaciju ka kojoj putujete možete pogledati ovdje.

Izvršni direktor kompanije Air Montenergo govornik na konferenciji o aktuelnim temama iz avio industrije

01. novembar 2021.

Izvršni direktor kompanije Air Montenergo Predrag Todorović jedan je od govornika na konferenciji T2RL koja već godinama unazad okuplja stručnjake iz avio industrije i bavi se aktuelnim temama iz ove oblasti. Tehnološka rješenja, online platforme i informacione tehnologije u strategijama prodaje i distribucije biće samo neke od tema, a posebno će se sagledati postignuti rezultati uprkos pandemiji.

Na konferenciji će, pored izvršnog direktora kompanije Air Montenegro, govoriti i predstavnici Lufthansa Group, Amadeus sistema, IATA, Virgin Australia, LOT Airlines, United Airlines, easyJet Holidays, Vueling, American Airlines, Myanmar Airlines & Air KBZ, Hawaiian Airlines, Bamboo Airways...

Air Montenegro je osnovana u februaru 2021, u godini kada još uvijek traje pandemija, ali je već zavrijedjela pažnju na tržištu avio industrije kao kompanija koja je i pored brojnih izazova u poslovanju, uspjela da samo nakon tri mjeseca od osnivanja krene sa letovima i primijeni model uspješnog strateškog planiranja poslovanja koji je doveo do značajnih rezultata.

Pregled posljednjih vijesti