Rezervacije

Moj nalog
više opcija
zatvori
Rezervacije
Povratno putovanje
Jedan smjer
+
Odrasli
>12 god.
+
Djeca
2-11 god.
+
Bebe
<2 god.
Broj putnika 1
Pronađite hotelski smještaj koji Vam odgovara
Booking.com

Prijavite se za let putem interneta od 48 sati do 2 sata prije polijetanja. Web check-in je trenutno dostupan samo za letove iz Podgorice i Tivta.
Detaljnije o opštim uslovima putovanja za destinaciju ka kojoj putujete možete pogledati ovdje.

Air Montenegro u Londonu kao član ERA asocijacije

25. novembar 2021.

Prijestonica Ujedinjenog Kraljevstva, London, ove nedelje domaćin je brojnim predstavnicima avio industrije koji su se okupili na godišnjoj konferenciji koju organizuje Evropska asocijacija avio-prevoznika regiona (ERA). Ovom važnom događaju, koji će se održati uživo nakon dvije godine pauze, prisustvuje i izvršni direktor AirMontenegra Predrag Todorović, gdje će sa brojnim kolegama razgovarati o ključnim temama koje utiču na evropsku industriju vazduhoplovstva.

Tokom konferencije, fokus će biti usmjeren na trenutne izazove sa kojima se suočavaju avio prevoznici, kao i neujednačene regulative u avio saobraćaju sa kojim će se brojne avio-kompanije koje posluju u Evropi, u narednoj godini susresti. Jedna od tema će biti i iskustva u vezi sa COVID-19, gdje će neke od članica avio kompanija predstaviti načine na koje su uspjeli da pilotiraju pandemijom, posebno na početku 2020. godine kada se evropska avijacija zaustavila, ali i nakon njenog oporavka i prvih letova.

Air Montenegro se pridružio Evropskoj asocijaciji avio-prevoznika regiona (ERA) tokom oktobra mjeseca. Jedan od osnovnih ciljeva Asocijacije koja broji preko 55 avio-prevoznika, je zastupanje interesa svih članica pred glavnim evropskim regulatornim tijelima, vladama i zakonodavcima kako bi podstakla i razvila dugoročni i održivi rast za sektor i industriju.

Pregled posljednjih vijesti