Rezervacije

Moj nalog
više opcija
zatvori
Rezervacije
Povratno putovanje
Jedan smjer
+
Odrasli
>12 god.
+
Djeca
2-11 god.
+
Bebe
<2 god.
Broj putnika 1
Pronađite hotelski smještaj koji Vam odgovara
Booking.com

Prijavite se za let putem interneta od 48 sati do 2 sata prije polijetanja. Web check-in je trenutno dostupan samo za letove iz Podgorice i Tivta.
Detaljnije o opštim uslovima putovanja za destinaciju ka kojoj putujete možete pogledati ovdje.

Budite dio tima Air Montenegro

15. novembar 2021.

Nacionalna avio kompanija Air Montenegro otvara vrata svim mladim ljudima sa stečenim visokim obrazovanjem bez radnog iskustva kroz Vladin Program stručnog osposobljavanja.

Ovo je šansa za sve diplomirane visokoškolce koji nemaju radno iskustvo i na evidenciji su Zavoda za zapošljavanje da budu dio tima i razvijaju brend nacionalne avio kompanije koji će biti prvi izbor svakom putniku kome je polazište ili odredište Crna Gora.

Novoj generaciji pripravnika na raspolaganju je 11 pozicija u različitim sektorima kompanije od službe nabavki, IT odjeljenja, odjeljenja komercijalne strategije, do reda letenja, operativnog centra, pravne službe i to za pozicije ekonomista, pravnika, inženjera, matematičara, grafičkog dizajnera, social media managera, poslovnog psihologa i dr.

Stručno osposobljavanje traje devet mjeseci i priznaje se kao radno iskustvo u trajanju od godinu dana. Prijavljivanje je preko portala www.euprava.me, i trajaće do 20. novembra 2021. godine, do 15 sati.

Za sve dodatne informacije, zainteresovani visokoškolci, koji imaju volju i želju za svakodnevnim učenjem i napredovanjem, mogu kontaktiratinašu službu za ljudske resurse putem maila [email protected].

Pregled posljednjih vijesti