Rezervacije

Moj nalog
više opcija
zatvori
Rezervacije
Povratno putovanje
Jedan smjer
+
Odrasli
>12 god.
+
Djeca
2-11 god.
+
Bebe
<2 god.
Broj putnika 1
Pronađite hotelski smještaj koji Vam odgovara
Booking.com

Prijavite se za let putem interneta od 48 sati do 2 sata prije polijetanja. Web check-in je trenutno dostupan samo za letove iz Podgorice i Tivta.
Detaljnije o opštim uslovima putovanja za destinaciju ka kojoj putujete možete pogledati ovdje.

Lufthanza konsultant To Montenegro-u

28. mart 2021.

Lufthanza jedna od vodećih svjetskih avio kompanija izabrana je, na međunarodnom konkursu, za konsultanta nove nacionalne avio kompanije To Montenegro. Stručni tim Lufthanze će već od ponedjeljka 29. marta 2021. godine započeti saradnju sa menadžmentom kompanije To Montenegro kako bi se jasno definisala strategija i struktura nove avio kompanije.

Tendencija menadžmenta je izgradnja avio kompanije po najmodernijim tržišnim principima koja kao svoje glavne prioritete ističe sigurnost, bezbjednost i kvalitetnu uslugu našim budućim putnicima. Veliki broj svjetskih kompanija kao što su Lufthanza, Boeing i PWC se javio na međunarodni konkurs od kojih je izabrana Lufthanza zbog svojih referenci i iskustva rada sa desetinama svjetskih avio kompanija sa sličnim zahtjevima i izazovima.

Saradnja Lufthanze i To Montenegra kojom će se definisati strategija i struktura kompanije je osnova stvaranja efikasnog i pouzdanog nacionalnog avio prevoznika koji će uz maksimalnu uštedu troškova postizati najbolje poslovne rezultate.

Pregled posljednjih vijesti