Rezervacije

Moj nalog
više opcija
zatvori
Rezervacije
Povratno putovanje
Jedan smjer
+
Odrasli
>12 god.
+
Djeca
2-11 god.
+
Bebe
<2 god.
Broj putnika 1
Pronađite hotelski smještaj koji Vam odgovara
Booking.com

Prijavite se za let putem interneta od 48 sati do 2 sata prije polijetanja. Web check-in je trenutno dostupan samo za letove iz Podgorice i Tivta.
Detaljnije o opštim uslovima putovanja za destinaciju ka kojoj putujete možete pogledati ovdje.

Novi Odbor direktora Air Montenegra počeo sa radom

11. januar 2024.

Danas je održana konstitutivna sjednica novog Odbora direktora Air Montenegra. Prvom dijelu sjednice prisustvovao je ministar saobraćaja i pomorstva Crne Gore, Filip Radulović, kao i članovi Odbora direktora i menadžmenta aviokompanije.

Ministar je istakao zadovoljstvo zbog personalnog i profesionalnog sastava novog Odbora direktora, vjerujući da će članovi dati značajan doprinos daljem razvoju kompanije i brendiranju Crne Gore kao destinacije velikog potencijala.

"Očekivanja Vlade Crne Gore, a i moje lično, je da svoje profesionalne kapacitete stavite u službu Air Montenegra, građana, turista i cjelokupne privrede. Vjerujem u vaše kompetencije i očekujem brojne predloge, a i rješenja za izazove koji su pred nama", istakao je ministar Radulović.

U drugom dijelu sjednice, jednoglasnom odlukom članova Odbora direktora, za predsjednika je izabran Tihomir Dragaš. Ostali članovi Odbora su Vukadin Stojanović, Mitar Šušić, Aleksandra Gardašević Slavuljica i Danilo Popović.

Kroz predstavljeni portfolio kompanije, već na prvoj sjednici diskutovano je o brojnim operativnim i organizacionim pitanjima, kao i projekcijama koje se odnose na flotu, komercijalne planove, finansijske parametre i drugo. Utvrđena je i dinamika rada Odbora direktora, uz jednoglasno opredjeljenje da se rad intezivira, a sve u cilju kreiranja budućih rješenja koja će doprinijeti boljem pozicioniranju kompanije na zahtjevnom avio-tržištu.

Zaključeno je da Air Montenegro ima značajnu ulogu u podsticanju razvoja turizma, kao i sveukupnoj ekonomskoj dinamici zemlje, pa će u tom smislu djelovati i novi saziv Odbora direktora. Ovo podrazumijeva intenzivnu saradnju sa resornim ministarstvom, menadžmentom kompanije i zaposlenima, kao i brojnim međunarodnim partnerima.

Pregled posljednjih vijesti