Booking

My account
more options
close
Booking
Return trip
One way
+
Adults
>12 yrs.
+
Children
2-11 yrs.
+
Infants
<2 yrs.
Broj putnika 1
Find hotel accommodations that suit your needs
Booking.com

Check-in for your flight online from 48h up until 2h prior to the departure. Web check-in is currently available for flights departing from Podgorica and Tivat only.
For more details on travel conditions for your desired destination click here.

Air Montenegro na predstavljanju rezultata projekta DANOVA

October 15, 2022

Uoči obilježavanja Međunarodnog dana bijelog štapa 15. oktobra, Aerodromi Crne Gore su predstavili unaprijeđenu infrastrukturu pristupačnu za samostalno kretanje i funkcionisanje osoba sa potpuno ili djelimično oštećenim vidom.

Aerodromi Crne Gore AD kao partner IPA projekta "Inovativne usluge transporta za osobe potpuno i djelimično oštećenog vida", organizovali su događaj na kojem su prisustvovali su i predstavnici crnogorske nacionalne avio-kompanije. Pored izvršnog direktora Aerodroma Crne Gore, Vladana Draškovića koji se obratio prisutnima i govorio o značaju projekta, rukovoditeljka projekta Aerodromi Crne Gore Nina Planinić, predstavila je planirane pilot akcije. Predstavnici Air Montenegra su, nakon što je direktor Saveza slijepih Crne Gore Goran Macanović govorio o svom iskustvu na drugim aerodromima, dali osvrt na načela bezbjednosti i sigurnosti lica sa invaliditetom tokom leta. Direktor Saveza slijepih Crne Gore se tom prilikom zahvalio na učešću Air Montenegra na svim ovakvim i sličnim sastancima i ujedno pohvalio implementaciju Brajevog pisma u našim vazduhoplovima. Nakon završenog sastanka pristupilo se testiranju infrastrukture, kao i obilaska i upoznavanja sa unaprijeđenim elementima pristupačnosti.

Air Montenegro ostaje posvećen konstantnom unapređenju usluge, bezbjednosti i sigurnosti za sve putnike i nastaviće da i narednom periodu doprinosi aktivnostima koje imaju za cilj poboljšanje pristupačnosti prevoznih usluga, infrastrukture i informacija za osobe potpuno i djelimično oštećenog vida.

Review of the breaking news