Booking

My account
more options
close
Booking
Return trip
One way
+
Adults
>12 yrs.
+
Children
2-11 yrs.
+
Infants
<2 yrs.
Broj putnika 1
Find hotel accommodations that suit your needs
Booking.com

Check-in for your flight online from 48h up until 2h prior to the departure. Web check-in is currently available for flights departing from Podgorica and Tivat only.
For more details on travel conditions for your desired destination click here.

Air Montenegro na Svjetskoj berzi putovanja "WTM 2022" u Londonu

November 07, 2022

Air Montenegro, kao dio delegacije iz Crne Gore, zajedno sa NTO, Ministarstvom ekonomskog razvoja, i predstavnicima turističke privrede, učestvuje na 43. Svjetskoj berzi putovanja "WTM 2022" - World Travel Market, koja se održava u Londonu od 7. do 9. novembra 2022. godine.

"WTM 2022" je jedan od vodećih globalnih događaja za svjetsku turističku industriju, gdje svoju ponudu predstavljaju turističke organizacije, avio-kompanije, hoteli i hotelska preduzeća, turističke agencije i turoperatori. Air Montenegro će na događaju koji okuplja oko 3.400 izlagača iz preko 100 zemalja svijeta, preko 50.000 profesionalaca iz oblasti turizma i oko 3.000 predstavnika medija iskrostiti priliku da zajedno sa ostalim predstavnicima Crne Gore predstavi bogatu turističku ponudu i mogućnosti saradnje velikom broju turoperatora, influensera i medija sa ovog, ali i drugih tržišta.

Review of the breaking news