Booking

My account
more options
close
Booking
Return trip
One way
+
Adults
>12 yrs.
+
Children
2-11 yrs.
+
Infants
<2 yrs.
Broj putnika 1
Find hotel accommodations that suit your needs
Booking.com

Check-in for your flight online from 48h up until 2h prior to the departure. Web check-in is currently available for flights departing from Podgorica and Tivat only.
For more details on travel conditions for your desired destination click here.

Air Montenegro nosilac IOSA sertifikata

November 22, 2022

Ispunjeni svi najstroži sigurnosni i bezbjednosni standardi

Podgorica - Nacionalnoj avio-kompaniji Air Montenegro uručen je IOSA sertifikat, kojim se procjenjuje i potvrđuje uspješno ispunjavanje sigurnosnih i bezbjednosnih standarda u avio-industriji.

IOSA sertifikat izdaje Međunarodna asocijacija avio-prevozilaca (IATA). Nakon složene i detaljne provjere rada kompanije i organizacije poslovanja, Air Montenegro ispunjava sve propisane standarde za dobijanje ovog sertifikata.

"Riječ je o globalnom, međunarodno priznatom sistemu koji je uporediv na svjetskom nivou. Strogi standardi koje propisuje ovakav sertifikat potvrda su visokog stepena sigurnosti i bezbjednosti, ali i kvaliteta u poslovanju naše kompanije", saopšteno je iz kompanije Air Montenegro.

IATA kontinuirano radi na daljem unapređenju i razvoju ovih standarda, obavezujući nosioce IOSA sertifikata da svake dvije godine prolaze sve strožu reviziju.

"Nacionalni avio-prevoznik ostaje istrajan da kako danas, tako i u buduće primjenjuje najveće standarde i prati najsavremenije trendove u avijaciji", zaključuju iz kompanije.

Review of the breaking news