Booking

My account
more options
close
Booking
Return trip
One way
+
Adults
>12 yrs.
+
Children
2-11 yrs.
+
Infants
<2 yrs.
Broj putnika 1
Find hotel accommodations that suit your needs
Booking.com

Check-in for your flight online from 48h up until 2h prior to the departure. Web check-in is currently available for flights departing from Podgorica and Tivat only.
For more details on travel conditions for your desired destination click here.

Air Montenegro novim avio-linijama povezuje Crnu Goru sa Francuskom

February 02, 2022

Air Montenegro od ove godine leti iz Podgorice za Pariz, Nant i Lion i tako već sada otvara dio planiranih novih linija.

Uspostavljanje dobre avio-povezanosti je od izuzetnog značaja za dalje unapređenje saradnje dvije zemlje, naročito u oblasti turizma kao glavne privredne grane u Crnoj Gori. Prepoznajući veliki potencijal ovog tržišta, Air Montenegro je ostvario saradnju sa glavnim turoperatorima i letove planira već od aprila, što će doprinijeti i smanjenju sezonalnosti. Za Pariz će tokom prvog mjeseca letovi biti tri puta nedeljno, utorkom, četvrtkom i subotom, dok će od maja biti dodatni let i petkom tj. ukupno čak četiri puta nedeljno. Za Lion i Nant će letovi biti svake subote, odnosno jednom nedeljno.

Uvođenje novih ruta i povećanje broja frekvencija postojećih (Beograd, Ljubljana, Istanbul i Banja Luka), rezultat su predanog rada tima nacionalne avio-kompanije koja nastavlja da povezuje Crnu Goru sa glavnim emitivnim tržištima.

Karte su već dostupne i mogu se rezervisati na sajtu Air Montenegro, kao i putem ostalih kanala prodaje.

Review of the breaking news