Booking

My account
more options
close
Booking
Return trip
One way
+
Adults
>12 yrs.
+
Children
2-11 yrs.
+
Infants
<2 yrs.
Broj putnika 1
Find hotel accommodations that suit your needs
Booking.com

Check-in for your flight online from 48h up until 2h prior to the departure. Web check-in is currently available for flights departing from Podgorica and Tivat only.
For more details on travel conditions for your desired destination click here.

Air Montenegro predstavlja Crnu Goru na sajmu FESPO Cirih

February 03, 2023

Air Montenegro učestvuje na ovogodišnjem sajmu FESPO Cirih, najvećem skupu u Švajcarskoj koji je posvećen turizmu i putovanjima i koji svake godine okupi oko 600 učesnika i preko 60.000 posjetilaca.

Nacionalni avio-prevoznik će, kao jedini predstavnik Crne Gore na ovom važnom skupu, iskoristiti priliku da posjetiocima predstavi našu zemlju i njenu cjelogodišnju turističku ponudu.

Tako će se, tokom sajma koji traje od 02. do 05. februara, predstavnici kompanije sastati sa čelnicima turističke privrede sa švajcarskog, ali i drugih tržišta, kako bi prezentovali ponudu brojnim turoperatorima, učvrstili postojeće i ostvarili nove saradnje važne za dalji razvoj turističkog potencijala Crne Gore.

Air Montenegro predstavlja Crnu Goru na sajmu FESPO Cirih
Air Montenegro predstavlja Crnu Goru na sajmu FESPO Cirih

"Početak godine i turistički sajmovi važna su prilika za pripremu ljetnje sezone koja je pred nama. Upravo ćemo na FESPO sajmu u Cirihu pregovarati o daljoj saradnji sa ključnim turoperatorima za naše tržište poput - Kuoni, FTI, HotelPlan, Meersciht. Prošlogodišnje interesovanje putnika iz Švajcarske nam je pokazalo da je Crna Gora vrlo zanimljiva za odmor u svako doba godine, pa nam je cilj da u 2023. dodatno promovišemo sve potencijale i povećamo broj turista. Takođe, ovo tržište je značajno i zbog brojne dijaspore i poslovnih putovanja", kazali su iz nacionalne avio-kompanije.

Air Montenegro je krajem septembra prošle godine, u okviru strateškog partnerstva sa Nacionalnom turističkom organizacijom Crne Gore, organizovala i studijsku posjetu predstavnika nekih od značajnijih turoperatora, turističkih agencija i medija iz Švajcarske pa je učešće na sajmu samo jedna od aktivnosti koje se realizuju sa ciljem daljeg razvoja ovog tržišta.

Nacionalna avio-kompanija će i ove godine letjeti iz Podgorice za Cirih, u aprilu dva puta sedmično, dok su od maja planirana tri leta na nedjeljnom nivou.

Review of the breaking news