Booking

My account
more options
close
Booking
Return trip
One way
+
Adults
>12 yrs.
+
Children
2-11 yrs.
+
Infants
<2 yrs.
Broj putnika 1
Find hotel accommodations that suit your needs
Booking.com

Check-in for your flight online from 48h up until 2h prior to the departure. Web check-in is currently available for flights departing from Podgorica and Tivat only.
For more details on travel conditions for your desired destination click here.

Air Montenegro prevezao preko 350.000 putnika

December 15, 2022

Od početka godine do danas Air Montenegro je prevezao više od 350.000 putnika i uspio da Crnu Goru poveže sa 16 destinacija, računajući i redovne čarter linije.

"Iako je godina u znaku složene geopolitičke i ekonomske situacije, broj prevezenih putnika rezultat je pažljivog planiranja, intenzivnog rada na unapređenju postojećih i uvođenju novih linija, kao i adekvatnog i pravovremenog odgovora na izazove. Važan doprinos u ukupnom broju prevezenih putnika dali su i redovni čarter-letovi ka tržištima koja planiramo da razvijamo i u predstojećem periodu", poručili su iz kompanije.

Pripreme za narednu godinu su u toku, a pored ponovnog povezivanja sa tržištima koja su se pokazala kao perspektivna, u planu je i pokretanje linija ka novim destinacijama.

"Pariz, Nant, Lion, Cirih, Frankfurt, Kopenhagen, Ljubljana, Beograd, Prag, Banja Luka, Istanbul, Tel Aviv, Katovice, Jerevan, Bratislava i Kairo su neki od gradova ka kojima je ove godine saobraćao Air Montenegro, dok za sledeću turističku sezonu, uz proširenje flote, planiramo nove rute i dodatne letove na postojećim", najavili su iz kompanije.

Review of the breaking news