Booking

My account
more options
close
Booking
Return trip
One way
+
Adults
>12 yrs.
+
Children
2-11 yrs.
+
Infants
<2 yrs.
Broj putnika 1
Find hotel accommodations that suit your needs
Booking.com

Check-in for your flight online from 48h up until 2h prior to the departure. Web check-in is currently available for flights departing from Podgorica and Tivat only.
For more details on travel conditions for your desired destination click here.

Čarter letovi u oktobru u znaku sporta

October 06, 2021

Air Montenegro nastavlja saradnju sa fudbalskom reprezentacijom Crne Gore i u oktobru ih prati na važne utakmice. Tokom ovog mjeseca, naši reprezentativci će odigrati utakmice sa Gibraltarom i Norveškom, a putovaće avionom nacionalne avio kompanije.

Posebno smo ponosni što su prvi putnici Air Montenegra bili upravo naši fudbalski reprezentativci koji su u junu do Sarajeva išli čarterom. Od tog leta smo zajedno letjeli do Istanbula i Ajndhovena u Holandiji i opravdali veliko povjerenje.

"Veliko je zadovoljstvo sarađivati sa Air Montenegro u organizaciji putovanja seniorske reprezentacije Crne Gore. Profesionalno osoblje, odnos prema putnicima i vhrunska usluga čine da budemo zadovoljni tokom letova sa našom nacionalnom avio kompanijom. Iskustva stečena kroz dosadašnju saradnju su izuzetna i vjerujemo da će svi predstojeći letovi "sokola" sa Air Montenegrom biti sjajni", istakao je Momir Đurđevac, generalni sekretar FSCG.

Utakmice u oktobru su nastavak kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo i mi im želimo puno uspjeha.

Review of the breaking news