Booking

My account
more options
close
Booking
Return trip
One way
+
Adults
>12 yrs.
+
Children
2-11 yrs.
+
Infants
<2 yrs.
Broj putnika 1
Find hotel accommodations that suit your needs
Booking.com

Check-in for your flight online from 48h up until 2h prior to the departure. Web check-in is currently available for flights departing from Podgorica and Tivat only.
For more details on travel conditions for your desired destination click here.

Još danas traje promotivna ponuda karata na letovima Air Montenegro

January 31, 2023

Promotivna ponuda karata nacionalne avio-kompanije za period putovanja od 16. februara do 30. septembra ove godine, traje još danas.

Iz kompanije poručuju da je akcija zbog povoljnijih cijena, velikog broja dostupnih destinacija i perioda putovanja, izazvala veliko interesovanje te pozivaju putnike da iskoriste specijalnu akciju koja traje još danas. Dodatno, u cijenu su uključene sve takse, ručni prtljag od osam kilograma i jedan komad predatog prtljaga težine do 23 kilograma.

U okviru ove ponude, cijena karte u jednom pravcu na linijama Tivat-Beograd, Podgorica-Beograd iznosi 49 eura, dok je za let iz Podgorice i Tivta do Istanbula kartu u jednom pravcu moguće kupiti od 109 eura. Za letove iz Podgorice ka Ljubljani cijene u jednom pravcu dostupne su po cijeni od 59 eura.

Posebne cijene karata važe i za letove na ostalim linijama i to: Pragu, Cirihu, Banja Luci, Lionu, Nantu, Parizu, Bratislavi, Brnu i Kopenhagenu.

Sve informacije dostupne su na sajtu airmontenegro.com.

Review of the breaking news