Booking

My account
more options
close
Booking
Return trip
One way
+
Adults
>12 yrs.
+
Children
2-11 yrs.
+
Infants
<2 yrs.
Broj putnika 1
Find hotel accommodations that suit your needs
Booking.com

Check-in for your flight online from 48h up until 2h prior to the departure. Web check-in is currently available for flights departing from Podgorica and Tivat only.
For more details on travel conditions for your desired destination click here.

Kompanija Airbus predstavila model novog aviona

September 17, 2021

Kompanija Airbus predstavila je u Zagrebu medijima i brojnim avio partnerima model novog aviona A220-300, za koji vjeruju da će biti budućnost post-covid ere.

Prezentaciji je na poziv ove renomirane kompanije prisustvovao i direktor Air Montenegro, Predrag Todorović, što je ujedno bila i prilika da se susretne sa potpredsjednikom Airbusa za prodaju u zapadnoj i južnoj Evropi Ville Arhippainen, predsjednikom i izvršnim direktorom AirBaltic Martinom Gausom, kao i predstavnicima Boston Consaltinga, Croatia Airlinesa i regionalnih medija.

Komanija Airbus predstavila model novog aviona
Komanija Airbus predstavila model novog aviona

Svi partneri, gosti i mediji imali su priliku da se tokom prezentacije upoznaju sa performansama aviona A220-300 air Baltica, kroz probni let. Predstavljen model proizvodi se u dvije fabrike na svijetu, pet aviona mjesečno, dok je od naredne godine u planu proizvodnja šest aviona na mjesečnoj bazi. Kompanija airBaltic najveći je korisnik modela A220-100 u Evropi, a A220-300 u svijetu.

Komanija Airbus predstavila model novog aviona
Komanija Airbus predstavila model novog aviona

Review of the breaking news